<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: 01.02.2013 - 01.03.2013

Cooking with my soul

27 feb. 2013

Condimentele PRO sau CONTRA? - cartea mea in Campania vALLuntar





Ati aflat? Grupul editorial ALL are si anul acesta o initiativa superba, menita sa ne ajute sa plantam cat mai multi copaci. Eu am ales cartea careia sa-i fac recenzia, iar ALL impreuna cu Romsilva vor dona cate un pomisor pentru fiecare 15 comentarii. Prin urmare, va rog mult sa COMENTATI si sa ajutati astfel la extinderea parcului verde din Romania.

Dupa cum vedeti cartea pe care mi-am ales-o (si pe care o puteti cumpara de aici) este despre CONDIMENTE. Cred ca e deja cunoscuta pasiunea mea pentru mancarea aromata si cu condimente. Am citit multe despre condimente, dar informatiile de cele mai multe ori au fost pe internet. De aceea am fost foarte curioasa sa vad cum arata si o carte in acest domeniu. si a fost dragoste la prima vedere ;)  Cartea este realizata in format mic (aproximativ 20 x 20 cm) si arata ca o bijuterie. Copertile sun cartonate, filele groase si lucioase, iar fotografiile ... ah, fotografiile! Fiecare condiment are minimum doua, de buna calitate, in asa fel incat sa fii sigur ca vei identifica condimentul in mod exact data viitoare cand esti prin vreo piata exotica.

Si acum sa trecem la continut. Cartea prezinta in jur de 60 de condimente si  plante aromatice, in ordine alfabetica a denumirii in latina. Nu va speriati, ca nu trebuie sa invatati aceasta limba ca sa va puteti descurca. In finalul cartii exita un Index de retete, in functie de denumirea lor in limba romana. Origini, proprietati, mitologie, uz medicinal, si chiar sfaturi pentru gatit, toate le gasiti in aceasta carte. Başca sfaturi aditionale pentru cum sa cumparam si sa pastram condimentele in asa fel incat sa aibe aroma perfecta. Ce mai, pe mine m-a prins rau de tot carticica. Si, daca va mai spun si ca eu, iubitoarea si cunoscatoarea de condimente, am gasit in ea cateva de care nici nu am auzit pana acum, va dati seama ca aceasta carte imi va fi mereu la indemana cand gatesc.
Si, acum, mi-as dori foarte mult sa stiu parerea voastra despre condimente. Voi le folositi? Daca da - pe care. Daca nu - de ce. Si nu uitati: cu cat comentati mai mult, cu atat ajutati la plantarea mai multor copacei.
Hugs.


Etichete: , , , , , ,

25 feb. 2013

Ganduri dupa "Blog Chef" si un Piept de rata cu panna cotta de iaurt cu ghimbir




Sambata, 23 februarie am participat la finala Blog Chef organizata de Danone Nutriday. Acestea sunt cateva din gandurile mele inainte, in timpul si dupa :)

  • ... ce bine e sa ai prieteni buni care te voteaza ori de cate ori le-o ceri. Uite asa, numai cu ajutorul lor am reusit eu sa intru in finala. Ce mi-ar place sa pot multumi fiecaruia in parte. Oare cum s-o fac? Va iubesc dragilor.
  • ... sunt in taxi. Ma suna Catalina. Vine si ea! Ce ma bucur. Acum o sa am un umar pe care sa plang daca o sa pierd lamentabil. Si, in plus, face cele mai tari fotografii ;)
  • ... uite ca am ajuns la Metro Excellence Center. Ce forfoteala e! Se fac ultimele aranjamente pe mesele concurentilor. Ia sa vedem care e masa mea? Oare am tot ce-mi trebuie?  Moaaama ce aparatura meseriasa au astia aici! KA, plita profesionala, cuptoare profesionale, racitoare rapide... Tare as vrea sa nu-mi prind degetele prin ele.
  • ... ia uite: masa juratilor. Foarte profi. Au inceput sa ma taie emotiile. Oare unde e baia?
  •  ... au ajuns si celelate fete. Ne pupam cu drag, fie ca ne cunoastem fie ca abia acum ne-am intalnit prima oara. Prin urmare ele vor fi colegele mele: Anca, Geta, Licuta si Miha. Toate fete frumoase si pricepute.
  •  .. ne asezam la mese si ne acomodam cu aparatura, ingredientele si doamnele din juriu :) Ce bine ca te revad Lory. Si ce bucurie sa inatlnesc pe viu pe cele doua Laura (Adamache si Laurentiu). Cat de tanara e Teo, si nu sta deloc locului. Parca e un spiridus. Si vad o schimbare de ultim moment printre membrii juriului. Imi pare bine sa te cunosc, Eugenia :)
  • ... totul e gata. Mi-am potrivit cronometrul pe telefon. Fiecare secunda e masurata. Adevarul e ca m-am cam aventurat. Dar asta sunt eu, nu-mi plac retetele simple ;) Am ales sa fac Piept de rata cu panna cottta de iaurt aromatizata cu ghimbir si Tort cu blat de iaurt si crema caramel. 
  • ... 3, 2, 1, Start! Ce trebuia sa fac mai intai? Damn, emotiile astea. Imi tremura mainile. 
  • .... Incep cu blaturile, cat sunt ele la copt fac crema caramel si ganache-ul de ciocolata ...Gata am scos blaturile din cuptor. Arata super! Ia sa le pun eu la racit pe un gratar undeva mai sus. DURERE! MI-AU CAZUT BLATURILE DE SUS. Imi vine sa plang. Nu s-au dezintegrat total, dar nici departe nu sunt. Ce ma fac? Merg mai departe ca o fata curajoasa ce sunt. Numai sa ma pot concentra, 
  • ... Urmeaza pieptul de rata. Prin urmare se ia o tigaie si se incalzeste. In ea se pune pieptul de rata cu pielea in jos (dupa ce in prealabil pielea a fost crestata si data cu sare si piper) 
             -Se lasa cam 2 minute, pana ce se aureste. Se intoarce pe cealalta parte si se lasa cam 30 de secunde
     -Se pune tigaia in cuptorul incalzit la 190 C, pentru 10 minute. Dupa ce scoti tigaia din cuptor, lasa pieptul de rata sa se odihneasca acoperit in folie de aluminiu.
         -Pentru panna cotta: rade 1 lingurita de ghimbir, pe care-l incalzesti in 100 ml de lapte.  Adauga 1/4 lingurita de agar agar si fierbe 2 minute. Adauga 100 g iaurt gras si 100 g smantana. Pune sare dupa gust. Pune crema in forme dreptunghiulare si las-o sa se intareasca.
       -Fierbe sparanghelul in apa cu sare , pana cand s-a inmuiat dar e inca crunchy. Transfera-l in apa cu gheata, ca sa-si pastreze culoarea verde. Scoate-l si scurge-l bine.
       -Toaca marunt 1/2 de ceapa. Scurge grasimea de rata din tigaie. Pune inapoi o lingura de grasime de rata si soteaza in ea ceapa 2-3 minute. Ai grija sa nu se arda. Adauga 200 ml vin rosu sec si 100 ml apa. Acopera si lasa sa fiarba la foc mic 3-4 minute. Paseaza sosul cu un blender vertical. Adauga 20 g ciocolata neagra 80% si sare dupa gust. Incalzeste sosul pana ce ciocolata se topeste si sosul devine onctuos.
  • ... mai sunt 20 de minute si eu nu am montat tortul, sosul nu l-am terminat, iar panna cotta nu s-a intarit suficient. Panica! Hai cu tortul mai intai. Un blat e teapan, dar al doilea e jumate faramitat. Asta e! O sa ma prezint cu o jumatate de tort asezat excentric si cu topping rustic :P
  • ... pana fierbe sosul ia sa incep eu sa montez farfuria. Panna cotta e inca moale. Asta e! Nu mai am timp sa astept
  • ... of, sosul asta mai trebuia sa fiarba. Fie ce o fi, il pun asa ca mai sunt 3 minute si se termina concursul. Macar  arata frumos farfuria mea :P Iar pieptul de rata a iesit de un roz perfect.
  •  ... gata, gatitul s-a incheiat. Urmeaza prezentarea farfuriilor si testarea gustului. Ha! Eu sunt ultima. Pai pana atunci o sa se raceasca felul principal! Nasol. Mai bine alegeam sa fac un fel ce se poate servi rece :(
  •  ... sunt in fata juriului. Cred ca am o fata de numa'  Tare emotionata ma simt
  •  ... juriul testeaza. Oare ce le-o trece prin minte? Pentru ca fetele nu le tradeaza nimic :) 
  • ... gata, s-a incheiet testarea. Urmeaza discutiile in spatele usilor inchise. E randul nostru sa ne relaxam. Acum simt, Doamne ce obosita sunt! O poza cu toate fetele si un pusi pentru fotograf 
  • ... s-a intors juriul. Se acorda premiile. Eu primesc un dezamagitor loc 3. Sunt cam suparata, dar asta e. Toate fetele au muncit din rasputeri, iar eu n-am nimerit de data asta gusturile juriului.  Anca e a doua, iar Miha e Blog Chef. Bravo fetelor!
  • ... ni se inmaneaza diplomele si voucherele. Facem poze. Pe unii ii coplesesc emotiile si se pun pe plans. Sunt imbratisati. Altii primesc imbratisari de consolare. Unii sunt veseli, altii dezamagiti. Ca la un concurs adevarat :)
  • ... rapid gashca se sparge. Mie mi-ar fi placut sa ramanem la palavre, dar se pare ca nimeni dintre concurenti nu-si doreste asta. Iar juriul de data asta nu fraternizeaza cu concurentele ;) Poate alta data. 
  • ... am ajuns acasa. Sunt franta. Noapte buna.
  • ... si acum, la rece. Mi-a placut concursul. Organizarea a fost buna, se vede ca Danone si Standout au facut tot posibilul sa ne simtim bine. Locul unde s-a tinut concursul a fost doatat cu tot ce aveam nevoie, ba chiar mai mult :) Fetele si baietii din staff au fost mereu alaturi de noi, in cazul in care nu aveam vreun ingredient sau nu stiam sa folosim vreun agregat. Doamnele din juriu au fost tare dragute, gata mereu sa destinda atmosfera si sa ne incurajeze. Mi-ar fi placut mult sa am timp sa stau de vorba cu ele, pentru ca asa, in stresul concursului, abia am avut timp sa schimbam cateva vorbe. Eu tot sper sa ne intalnim la o cafea :)
  • ... daca o sa mai merg vreodata la un concurs cu jurizare, o sa fac retete care nu-si schimba gustul daca se mananca reci si care se fac simplu. Gata cu retetele sofisticate. :P

 Si acum va las sa vedeti cateva fotografii. Multumesc Catalina Zaharescu











 




  




























Etichete: , , , , ,

9 feb. 2013

Tort cu blat de iaurt, crema de caramel si ciocolata / Cake with yogurt and caramel filling






VOTAREA SE FACE IN PERIOADA 15.02- 19.02. MULTUMESC

Cand am primit invitatia la concursul organizat de Danone Nutriday si numit Blog Chef, nici nu m-am gandit ca voi participa. Asta pentru ca in prima faza retetele participante se voteaza in perioada 15 februarie- 19 februarie, iar eu m-am hotarat sa zic pas concursurilor cu voturi care pot fi fraudate atat de usor. Ce m-a atras mult de tot e ca primii 5 vor participa la Bucuresti la un cooking in bucataria unui restaurant. Si m-am gandit, in cazul asta poate n-o sa participe toti impiedicatii in bucatarie, dupa aceea sa se faca de ras, nu? Adica e usor sa aduni likeuri, dar oare cei care numai asta fac se incumeta sa gateasca live si sa fie jurizati?
Pentru acest concurs am facut un tort la care iaurtul Danone Nutriday nu e in crema, ci in blat. Pana acum, va spun drept, n-am mai mancat blaturi cu iaurt, asa ca acesta chiar m-a uimit. E umed si moale, asa ca nu mai trebuie insiropat. De fapt sunt 4 blaturi, cu arome diferite si foarte simplu de facut.
Crema e ... vai mama! Mai ales celor carora le place caramelul, asta e caramel adevarat dragilor. Nu gust din ala chimic. O sa-i simtiti aroma pana in strafundul ultimei celule din papilele voastre gustative.Si, ca sa nu fie prea dulce tot amestecul asta, deasupra e o glazura din ciocolata amaruie amestecata cu mascarpone.
V-am captat atentia? Atunci iata reteta, si nu uitati sa votati.



Tort cu blat de iaurt, crema caramel si ciocolata

Ingrediente:

Pentru blaturile de vanilie si cacao (forma rotunda de 18- 20 cm)
  • 225 g unt 82%, moale
  • 200 g zahar tos
  • 80 g migdale, macinate
  • 180 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 150 g iaurt
  • 1 lingurinta extract natural de vanilie
  • 3 linguri pline cu cacao neagra

Pentru blaturile de caramel si caramel-cacao (forma rotunda de 18- 20 cm)


  • 225 g unt 82%, moale
  • 150 g zahar de melasa (sau muscovado)
  • 50 g zahar brun
  • 80 g migdale, macinate
  • 180 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 150 g iaurt
  • 1 lingurinta extract natural de vanilie
  • 1 lingurita cacao neagra
Pentru crema de caramel
  • 150 g miere
  • 150 g zahar
  • 150 g smantana 20%
  • 30 g unt
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 100 ml lapte
  Pentru glazura
  • 120 g ciocolata neagra peste 55%
  • 200 g mascarpone

Mod de pregatire:
  • Pregateste doua forme rotunde de 18 -20 cm: unge-le cu unt si pe fund pune foaie de copt. Incalzeste cuptorul la 180 C.
  • Pentru blaturile de vanilie si cacao: Amesteca bine faina, praful de copt si faina de migdale. Mixeaza bine untul cu zaharul. Adauga ouale unul cate unul. Adauga vanilia. Pune 1/3 din fainuri, apoi 1/2 de iaurt, 1/3 fainuri, restul de iaurt, restul de fainuri. Dupa fiecare adaugare, amesteca doar pana ce totul e incorporat, nu mai mult.
  • Pune jumatate din coca intr-una din forme. In cealalta jumatate amesteca cacao. Pune-o in cea de-a doua forma. Netezeste bine coca cu fundul unei linguri, pentru ca blatul sa aibe aceeasi inaltime peste tot. Coace blaturile 30- 40 minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in mijloc iese curata. Lasa blaturile la racit pe un gratar si spala formele, pentru ca mai ai nevoie de ele :)
  • Pentru blaturile de caramel si cacao-caramel: Se face la fel ca si pentru blaturile anterioare.
  • Dupa ce blaturile s-au racit bine, se face crema de caramel: Intr-o ulcica se amesteca mierea, zaharul, untul, smantana si se pun pe foc mic, pana ce se topesc. Se lasa pe foc in jur de 15 minute, amestecand din cand in cand cu un tel para. Crema trebuie sa capete o culoare maronie si un gust bun de caramel. Laptele se amesteca cu amidonul, pana ce acesta se dizolva. Se adauga in caramel si se fierbe la foc mic, amestecand incontinuu cam 5 minute. Se lasa crema la racit, pana ce se intareste putin.
  • Pentru glazura de ciocolata, se amesteca pe foc mic o lingura de mascarpone cu ciocolata rupta in bucati mici, Cand aceasta s-a topit, se ia de pe foc si se amesteca bine si restul de mascarpone. Se lasa la racit.
  • Asamblarea



Blaturile se pun in acesta ordine: vanilie, caramel, caramel-cacao, cacao. Intre ele se pune crema de caramel. se orneaza cu glazura de ciocolata.
























Etichete: , , , , , , , , , ,

8 feb. 2013

Strudel cu branza, rosii uscate si busuioc / Strudel with sheep cheese, dried tomatoes and basil





Ce am facut eu aici? Hai mai, nu trisati! Daaa biine ati citit titlul. Hai sa pun poza adevarata :P




Strudelul acesta e bun de facut cand ai niste branza prin frigider de ceva vreme, s-a cam invechit si nu stii la ce s-o mai folosesti. Avantajul e ca in umplutura de la strudel, branza aia e rasa si amestecata cu alte bunataturi, asa incat toate aromele se topesc si se amesteca pana ce nici nu mai conteaza ce-i pe acolo ;)

Foaia de strudel e facuta in casa, tare simplu, asa cum v-am aratat si la strudelul cu mere sau la cel cu dovleac. Sa nu va fie frica sa o faceti, pentru ca in mod sigur o sa iasa bine. Nu-i nimic deosebit, doar o coca fara drojdie care se amesteca, apoi se framanta putin. Si e foarte buna umpluta cu orice vreti voi. De data asta eu am ales branza sarata, rosii uscate si busuioc. Iata cum:


 Strudel cu branza, rosii uscate si busuioc

Ingrediente pentru foaie:
  • 300 g faina
  • 30 g unt topit si racit
  • un praf de sare
  • aprox. 200 ml lapte
Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 g branza sarata, uscata
  • 1 + 1 ou
  • 200 g smantana
  • 10-15 rosii uscate
  • cateva fire de busuioc
  • susan pentru presarat

Mod de pregatire:
  • Amesteca faina, untul, sarea si 150 ml de lapte. In cazul in care coca nu se formeaza sau este tare, mai adauga cate putin lapte, pana ce se formeaza o coca moale care se poate framanta. Framanta coca cateva minute, pana devine matasoasa si nu se mai lipeste de maini. Pune-o intr-un castron, acoper-o cu un prosop si las-o la odihnit la temperatura camerei pentru o ora.
  • In acest timp pregateste umplutura. Pune putina apa la fiert, apoi in ea pune la inmuiat rosiile uscate. Cand s-au inmuiat bine, taie-le cubulete.
  • Taie frunzele de busuioc in bucati.
  • Rade branza pe razatoarea mare si amestec-o cu smantana si un ou. Amesteca bine.  Adauga rosiile taiate si busuiocul. Poti adauga si piper daca iti place.
  • Bate putin cu furculita oul ramas.
  • Imparte coca in patru bucati. In timp ce lucrezi cu o bucata de coca, pe celelalte patreaza-le acoperite. Cu ajutorul unui sucitor intinde foaia foarte foarte bine, pana cand e aproape transparenta.
  • Incalzeste cuptorul la 180 C 
  • Intinde pe foaie un sfert din umlutura. Ai grija sa nu pui umplutura pana pe margine. Lasa de jur imprejur 2-3 cm liberi.  Unge marginea cu ou. Ruleaza foaia cat poti de strans. Apasa bine pe margini ca sa le sigilezi si sa nu iasa umplutura. Pune strudelul in tava, unge-l cu ou si presara-l cu susan. La fel fa si cu celelalte 3 bucati
  • Coace strudelul la 180 C, in jur de 40 minute, pana devine auriu.



Etichete: , , , , , , ,

6 feb. 2013

Supa crema de conopida cu ulei de dovleac / Creamy cauliflower soup, with pumpkin oil






Astazi hai sa mancam o supa de conopida. Cremoasa, aromata, calda si prietenoasa. Eu asa o vad. Asta pentru ca ADOR conopida. Si supa de conopida este una din preferatele mele. Aveti grija cand o faceti sa puneti si puti usturoi in ea, pentru ca altfel e putin cam fada. De data asta m-am hotarat sa-i mai adaug ceva: uleiul din semite de dovleac pe care-l am de la Lidl. O minunatie uleiul asta: nespus de aromat si gros, gros, incat pare negru (desi el e verzui). Pe cuvant ca merita sa-l cumparati.



Supa crema de conopida cu ulei de dovleac

Ingrediente
  • 1 conopida medie, desfacuta in buchetele si spalata
  • 2 cepe, tocate
  • 3 catei de usturoi, striviti
  • 5-6 l de apa (in functie de cat de mare e conopida)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1-2 linguri ulei de dovleac
  • sare, piper dupa gust

 Mod de pregatire:
  • Intr-o oala incapatoare caleste usor cepa in uleiul de masline. Adauga conopida si acoper-o cu apa. Apa trebuie sa fie cu max. doua degeta mai inalta decat ingredientele. Fierbe conopida 15 minute, pana se inmoaie. Scoate din supa cateva bucati, pe care le lasi intregi. Pune restul intr-un blender, adauga usturoiul si fa un piure foarte fin. Pune supa la loc in oala, adauga sare si piper dupa gust si mai da doua clocote. 
  • In farfuria de supa pune o bucata de conopida, 1-2 polonice de supa, si se toarna deasupra putin ulei de dovleac

Etichete: , , , , ,

4 feb. 2013

Moqueca - creveti cu lapte de cocos si rosii / Moqueca, brazilian stew with shrimp





Cand zici lapte cocos, zici Thailanda, nu? Asa gandeam si eu pana deunazi cand, din pura intamplare, am vazut o emisiune culinara la TV. Nu prea urmaresc eu astfel de emisiuni, pentru ca sunt traduse foarte prost. Dar asta mi-a atras atentia. Pregateau reteta braziliana de Moqueca. Adica o mancare de creveti cu lapte de cocos. Si uite asa am aflat ca in Brazilia, in unele regiuni, se foloseste mult laptele de cocos. Alaturi de ele si pentru a-i balansa gustul dulceag, mancarea aceasta are rosii din plin si suc de lime. Si putin ardei ute pentru caldura ;)



Moqueca - creveti cu lapte de cocos si rosii

Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 32 creveti
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 300 ml lapte de cocos
  • 400 ml (o conserva mica) rosii cuburi in suc propriu
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 3 linguri cu ulei de masline extravirgin
  • sucul de la doua lime (sau o lamaie)
  • 1 legatura de patrunjel tocata
  • 1 ardei iute
  • sare, piper dupa gust

Mod de pregatire:
  • Crevetii decorticati si curatati se pun intr-un castron de sticla sau ceramica (nu metal) si se amesteca cu sucul de lamaie, usturoi, putina sare si piper. Se acopera si se lasa la marinat 20 de minute. 
  • Pune rosiile cu tot cu suc intr-un blender si  fa din ele un piure.
  • Ceapa si ardeiul iute se auresc la foc mic in uleiul de masline. Adauga piureul de rosii si lasa la foc mic 10 minute, acoperit cu capac. Adauga laptele de cocos si jumatate din patrunjel, si fierbe cateva clocote. Adauga crevetii impreuna cu marinada in care au stat. Fierbe la foc mic 3-5 minute, pana ce crevetii au devenit roz. 
  • Potriveste de sare si piper. Amesteca si restul de patrunjel.
  • Mancarea de creveti cu lapte de cocos se serveste cu orez simplu si felii de lime.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

1 feb. 2013

Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin /Beef stew with leeks and aromatic herbs





Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din muschiul de vita anterior, si nu putem sa irosesc asa bunatate de carne. Prin urmare ce-am gasit prin frigider si camara, aia am adugat: praz, morcovi, cartofi, salvie si rozmarin. Nu-i asa ca totul e bine cand aromele se combina cu bine? Cateva picaturi de vin, si toata lumea-i fericita :)

Sa aveti pofta!


Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin

Ingrediente pentru 4 portii:
  • 3oo g carne de vita, taiata bucati 
  • 2 morcovi, taiati cuburi
  • 3 cartofi fierti, taiati cuburi
  • 1 ceapa, toacata
  • 2 fire de praz, partea alba
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 100 ml vin rosu
  • 1 ramurica de rozmarin
  • cateva frunze de salvie
  • sare, piper

Mod de pregatire:
  • Intr-o cratita se incalzeste uleiul. Carnea  stersa bine de umezeala se aureste in ulei pe toate partile. Se adauga ceapa si se amesteca bine. Se lasa putin sa se aureasca si aceasta. Se adauga prazul taiat rondele, se pune putina sare si se acopera cratita. Se lasa 10 minute sa fiarba la foc mic. Se adauga morcovii, vinul si plantele aromate. Se pune cratita in cuptorul incalzit la 180 C.
  • Dupa jumatate de ora se verifica sa nu fi scazut lichidul. Daca a scazut se pune cate putina apa. Carnea se lasa la cuptor cam o ora, pana devine moale. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se adauga si cartofii fierti in prealabil. Se amesteca usor, se sareaza si se pipereaza.

Etichete: , , , , , , , , ,