<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Budinca de dovlecei cu marar si usturoi / Zucchini pudding with dill and garlic

Cooking with my soul

12 iul. 2013

Budinca de dovlecei cu marar si usturoi / Zucchini pudding with dill and garlic





M-au napadit dovleceii. Pe bune! Vremea asta racoroasa si ploioasa le prieste asa de mult, ca nu mai stiu ce sa fac cu ei. Cum mi-era putin lene sa fac blatul de la tarta asta cu dovlecei si gorgonzola, am ales vreo 4 mai tinerei si fara seminte si i-am mixat cu ce aveam prin frigider. A iesit o budinca aromata, care poate fi mancata dimineata, la pranz sau seara. In plus o puteti pune si la pachetel daca mai ramane ;)

Reteta e simpla, usor de facut si cu ingrediente ce sunt la indemana. Iat-o:


Budinca de dovlecei cu marar si usturoi

Ingrediente pentru o forma rotunda de 28 cm
  • 500 g dovlecei (ramasi dupa ce i-ati curatat si le-ati scos semintele)
  • 4 oua
  • 300 g branza sarata
  • 3 catei de usturoi
  • 3 ramuri de marar verde
  • 2 linguri smantana
  • 100 g faina
  • sare, piper dupa gust

Mod de pregatire:
  • Se unge cu unt forma de copt.
  • Se pun toate ingredientele (inafara de faina) intr-un robot de bucatarie si se mixeaza bine. Se adauga faina si se mixeaza si ea. Se potriveste amestecul de sare si piper, apoi se toarna in forma de copt.
  • Se coace budinca de dovlecei in cuptorul incalzit, la 180 C, pentru 30 de minute (sau pana ce s-a intarit)
  • Budinca de dovlecei se poate manca fie calduta, fie rece.

Etichete: , , , , , , , ,

10 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire