<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Fursecuri cu unt de arahide

Cooking with my soul

22 mar. 2010

Fursecuri cu unt de arahide





Am gasit fursecurile astea gustoase aici, pe un blog american, dar realizat de cineva cu origini italienesti. Aceasta este o versiune homemade a unor cunoscuti biscuiti americani.
Ce am pus in fursecuri


  • 100 g unt de arahide
  • 100 g unt
  • 175 g zahar brun
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 120 g faina
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare (daca untul de arahide nu e putin sarat)
  • optional scortisora
Si se face si crema
  • 120 g unt de arahide
  • 200 g zahar pudra
  • 30 g unt
  • 2 linguri mascarpone (sau smantana foarte grasa)



Mixeaza ovazul pana se face ca o faina mai mare.



Amesteca primele 5 ingrediente, pana devin o crema pufoasa. Pune toate celelalte ingrediente solide si amesteca pana se omogenizeaza.


Pune coca in frigider cel putin 1 ora (se poate si peste noapte).
Incalzeste cuptorul la 180 C. Pe o tigaie cu hartie pergament pune bile din coca, pe care apoi le aplatizezi cu palma ca sa le dai forma rotunda.
Coace 8-10 minute, raceste-le pe un gratar si umple-le 2 cate 2 cu crema.
Pentru crema amesteca toate ingredientele si da putin la rece ca sa se intareasca.







Etichete: , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire