<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Bulgari de zapada (Snowball cookies)

Cooking with my soul

6 dec. 2010

Bulgari de zapada (Snowball cookies)




Alti biscuiti pentru Craciun. De data asta fara ou. Arata ca niste bulgarasi de zapada, de unde si numele. Sunt fragezi si se topesc in gura.
  • 225 g unt, moale
  • 80 g + 50 g zahar pudra
  • 1 lingurita vanilie
  • 300 g faina 000
  • un praf de sare
  • 100 g alune de padure, prajite uscat, tocate mare
  • fructe confiate

  1. Amesteca untul cu 80 g zahar si vanilie pana ce devin o crema omogena si pufoasa
  2. Adauga sarea si 250 g faina si amesteca. Daca se formeaza o pasta care nu se lipeste de maini, nu mai trebuie adaugat si restul de faina. Da e prea moale coca, adauga cate o lingura de faina (din cele 50 g ramase) pana ce devine nelipicioasa.
  3. Aduga alunele si amesteca-le bine
  4. Pune in frigider 1-2 ore
  5. Incalzeste cuptorul la 190 C (tare)
  6. Din coca fa bilute in mijlocul carora pune bucati de fructe confiate.
  7. Coace 8- 10 minute. Ai grija sa ramana albe
  8. Raceste-le putin, apoi da-le prin zaharul ramas.

Etichete: , , , , , ,

2 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire