<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Cartofi cu schinduf si mustar negru

Cooking with my soul

11 feb. 2010

Cartofi cu schinduf si mustar negru


















  • 4 cartofi mari
  • 2 lingurite chimion, seminte
  • 1/4 lingurita schinduf, seminte
  • 2 lingurite mustar negru, seminte
  • 2 linguri susan, seminte
  • 1/4 lingurita curcuma
  • sare, dupa gust
  • piper negru, dupa gust
  • 6 linguri ulei
  • 1/2 lamaie, zeama


 

Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca, curata-i de coaja si taie-i cubulete.

 
Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pune condimentele in urmatoarea ordine (prajeste putin pe fiecare): chimion, schinduf, mustar, susan, curcuma. Adauga cartofii, pune putina sare si piper si prajeste-i putin. Intoarce-i pe cealalta parte, pune restul de sare, piper si zeama de lamaie si prajeste-i 5 minute.


Serveste-i calzi fie simpli, fie ca garnitura la friptura. Pofta buna.

Reteta este adaptata dupa condimenteweb.ro

Etichete: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonaţi-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creaţi un link

<< Pagina de pornire