<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Biscotti cu ciocolata si migdale

Cooking with my soul

29 ian. 2010

Biscotti cu ciocolata si migdale



Numele acestui desert inseamna de doua ori (bis) copti (cotti). Are o textura mai dura si se serveste alaturi de cafea, ciocolata calda sau vin.


  • 375 g faina
  • 40 g cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 230 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g migdale decojite si tocate grosier
  • 150 g ciocolata amaruie taiata nu foarte fin
  • 1 praf de sare

Incalzeste cuptorul la 180 grade.
Intr-o tava pune foaie de copt.
Bate bine ouale cu zaharul. Adauga faina+cacao + praf de copt+sare, cernute.
Adauga ciocolata si migdalele si amesteca cu mana, ca sa nu se sfarme.
In tava pune compozitia sub forma a 2 cilindri paraleli, de-a lungul tavii. Aplatizeaza cilindrii, astel incat sa nu aibe o inaltime mai mare de 2 cm. Coace 20 minute.
Scoate tava din cuptor si las-o sa se raceasac 10 minute. Taie felii late de maxim 2 cm, pune-i in tava pe o parte si coace-i 5 minute. Intoarce-i pe cealalta parte si mai coace 5 minute.
Cand se racesc, se pot pastra in cutii inchise etans, pentru mai multe luni.


Etichete: , , , , , ,

3 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire