<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Pricomigdale din albusuri / Cookies with egg whites and almonds

Cooking with my soul

14 ian. 2013

Pricomigdale din albusuri / Cookies with egg whites and almonds






Pricomigdalele astea sunt cei mai usori biscuiti pe care i-a putut inventa cineva. Usor si de facut, si de mancat. Si daca va spun ca la ei se foloseste doar albusul (ala care va ramane si nu stiti ce sa faceti cu el), atunci sunt sigura ca data viitoare cand faceti o inghetata sau o crema o sa va aduceti aminte de reteta asta.
In multe retete am vazut ca se foloseste albusul batut spuma ca la bezea. Eu va spun ca nu e nevoie. Am facut pricomigdale si cu albusul batut bine si cu albusul batut doar putin. Si mie imi plac mai mult dupa metoda a doua. In plus, nici nu trebuie sa va mai stresati ca se lasa bezeaua. Ia sa vedem noi cum se fac pricomigdalele astea:



Pricomigdale din albusuri

Ingrediente
  • 3 albusuri
  • 200 g migdale macinate fin
  • 2-3 linguri cu faina
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita esenta naturala de vanilie

Mod de pregatire:
  • Se incalzeste cuptorul la 200 C (tare). Se pune hartie de copt in tava.
  • Se mixeaza toate ingredientele cam 2-3 minute, pana ce  se amesteca bine si se umfla putin.
  • Cu lingurita se pun bilute de coca in tava, lasand putin loc liber intre ele pentru ca se vor lasa putin. 
  • Pricomigdalele se coc 8-10 minute la foc mare (190 C), cu grija sa nu se arda.
  • Se lasa sa se raceasca pe hartie. Cand sunt reci se lipesc doua cate doua cu crema de ciocolata. Sau se mananca simple. 

Etichete: , , , , , , , ,

24 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire