<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Ciuperci la gratar cu Miez de lapte

Cooking with my soul

7 mai 2012

Ciuperci la gratar cu Miez de lapte





Daca sunteti cititori de bloguri culinare, stiti ca Delaco, cei care fac branzeturile alea bune, au scos pe piata o noua gama numita Miez de lapte. Cu ocazia asta au avut o campanie de promovare tare draguta si gustoasa, pentru ca au trimis muuuultor bloggeri culinari cate o gentuta plina de bunatati. Eu, recunosc, am mancat mare parte din branzica asta goala, cu paine de casa si ceapa/ridichi/castraveti. Tare mult mi-a placut, pe bune! Si sa stiti ca aprecierea asta vine de la un mare mancator de branzeturi. Branzica este moale, nu e sarata aproape deloc (ceea ce eu am apreciat) si are un gust fin.
 Cu ultimele bucatele de Miez de lapte mici m-am gandit sa fac ceva mai special. Dar, cum era 1 Mai si aveam de gand sa mergem la tara sa facem primul gratar pe anul asta, ce a iesit a fost cat se poate de simplu. Si gustos! Am umplut ciupercutele cu branza din asta molicica. Mie mi-a placut asa de mult, ca nici n-am mai mancat din porcarelile alea pe care le vedeti in poza. Ceea ce va doresc si voua ;)
Pupi si gratareala placuta!


Etichete: , , , , ,

8 comentarii:

  • O idee foarte faina!!! Imi place combinatia!

    De Blogger Simona, La 7 mai 2012 la 20:56  

  • Si mie imi plac mult ciupercile la gratar, iar ideea cu branzica este super buna! :))

    De Anonymous Anonim, La 7 mai 2012 la 21:50  

  • Si eu am luat din curiozitate varianta natur si e o branzica foarte buna. M-am jucat dimineata si am asortat-o cu niste castravete. Are o forma care te indeamna la joaca. Cand am timp pun si eu niste poze. Ideea ta e originala si inspirata!

    De Blogger Fab Chef, La 7 mai 2012 la 21:59  

  • Offf Doamne!!!!Esti nebuna fata draga...trantesti acu' la ora asta tarzie gratarul asta nemaipomenit...pe cuvant ca parca ma incalzeste jaratecul si simt mirosul carnii prajite,ma ustura chiar si ochii de la fum :-),ba mai mult.. imi lacrimeaza, insa asa printre lacrimi, nu pot sa nu zaresc bucata aia generoasa de carne la care zic Wauuu!
    Deci, io mi-am ales cotletul ala cu os auriu,rumen si condimentat asa cum sti tu ;-),ciupercile's ale tale :-))) si micii da-i la cine vrei.De aia am mancat fara numar de 1 Mai ca nu mai poftesc in graba la dansii.
    Eh, m-ai rezolvat pe seara asta,poftesc la gratare,na acu' ce sa mai zic?..doar ca te tzuc dulce.
    Pa draga mea si mersi de ospatul virtual :-).

    De Blogger Angelica, La 7 mai 2012 la 22:24  

  • Buna idee!Si eu sunt la servici..... si farfuria ta arata bestial!

    De Anonymous carmen, La 8 mai 2012 la 09:27  

  • Super bune ciupercile.Te pup!

    De Blogger DiaMar bucataria galbena, La 8 mai 2012 la 15:22  

  • Am vazut si eu reclama, dar nu prea inteleg cum anume s-a ajuns la acel miez de lapte?

    De Anonymous Fane Patrascu, La 12 mai 2012 la 14:15  

  • Asa se numeste sortimentul acesta. Nu are nici un miez. Dar e foarte moale si pufoasa. Eu la asta cred ca s-au gandit cand i-au dat numrle

    De Blogger Unknown, La 12 mai 2012 la 14:47  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire