<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale (Cookies with coconut, chocolate and almonds)

Cooking with my soul

6 feb. 2012

Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale (Cookies with coconut, chocolate and almonds)



Scroll down for English recipe




Am facut biscuitii astia cu nuca de cocos intr- o seara de sambata. Ma saturasem sa mancam dimineata la cafea/lapte biscuiti cumparati. Prin urmare, duminica dimineata  rontaiam tacticoasa dintr-unul, cand m-a strafulgerat ideea: pai biscuitii astia sunt asa de buni si fragezi, ca ar trebui impartasiti cu toata lumea care participa la Tea Party-ul lui Emily. Ce ma fac eu, insa, pentru ca temele petrecerii sunt verde lime si roz , iar in tona mea de farfurii, cani, servete, si alte maruntisuri nu posed aceste culori! M-am pus pe cautat si, Victorie! Verdele nu e chiar lime si rozul e cam ciclam, dar am gasit ceva. Prin urmare, Emily, acesti biscuiti sunt pentru tine si petrecerea ta <3


Ingrediente:
  • 300 g unt moale
  • 150 g zahar brun
  • 100 g zahar tos
  • 100 g fulgi de cocos
  • 50 g migdale maruntite
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g ciocolata neagra, taiata marunt
  • 2 pastai de vanilie, semintele
  • migdale pentru decor



Mod de preparare:
  •  Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in doua tavi mari de aragaz.
  • Pe una din tavi intinde fulgii de cocos si pune-i in cuptor cateva minute, ca sa se aureasca. Ai mare grija pentru ca se ard foarte usor!
  • Amesteca faina cernuta cu praful de copt, fulgii de cocos si migdalele maruntite.
  • Mixeaza untul si zaharul cateva minute, pana se omogenizeaza.
  • Adauga ouale pe rand si semintele de vanilie, amestecand dupa fiecare.  
  • Mixeaza inauntru amestecul de faina. Adauga si ciocolata si amestec-o cu o lingura.
  • Cu ajutorul a doua linguri pune bile de coca in tava, la distanta de 2-3 cm una de alta (biscuitii se lasa putin la copt).
  • Coace biscuitii cam 10 minute, la 180 C. In final trebuie sa fie usor auriti.
  • Scoate biscuitii din tava si raceste-i pe un gratar.


Etichete: , , , , , , , , , , , ,

15 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire