<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Blat de bezea

Cooking with my soul

12 ian. 2010

Blat de bezea



Ingrediente:
  • 5 albusuri
  • 200 g zahar



Incalzeste cuptorul la 120 grade.
Unge cu unt o forma rotunda extensibila de 25 x 8 cm, pune hartie de pergament pe fund si unge din nou.
Combina albusurile cu zaharul si pune la baia de aburi sa se incalzeasca putin amestecand continuu. Ia de pe aburi si bate bine cu mixerul electric, cam 15 min la viteza medie, pana se intareste.
Cu o punga de ornat pune meringue-ul sub forma de spirala, incepand din centru, pana ce ocupa toata baza formei.
Coace 2 ore la 120 grade.



Etichete: , , , ,

1 comentarii:

  • bezelele sunt durerea mea, nu-mi ies. Nu am incercat sa fac blat niciodata, dar am incercat sa fac bezele...dezastru de fiecare data. Mie nu-mi plac dar as face pt membrii familiei.
    Imi place foarte mult blogul tau, il ador. Am listat deja cateva retete, poate reusesc sa le fac azi-maine, ca vine ziua mea .

    De Blogger strumfa bucatareste, La 24 mai 2012, 16:56  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire