<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Macaroane cu vita si cuperci in sos de vin (Beef and wild mushrooms in red wine sauce with macaroni)

Cooking with my soul

26 dec. 2010

Macaroane cu vita si cuperci in sos de vin (Beef and wild mushrooms in red wine sauce with macaroni)





Ingrediente pentru 4 persoane
  • 600 g fleica de vitel, taiata cubulete
  • 1 lingura de faina
  • 4 cepe, taiate nu foarte mic
  • 4 catei de usturoi, taiati mic
  • 400 g ciuperci (eu am avut congelate)
  • 15 g unt
  • un pahar vin rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 pahar supa de pui (sau apa)
  • 1 fir de rozmarin (sau 1/2 lingurita rozmarin)
  • sare, piper dupa gust
  • 1 pachet de macaroane fierte in apa cu sare




Cum se face:
  1. Presara carnea cu faina (carnea sa fie uscata, fara zeama). Amesteca putin
  2. In cratita topeste untul. Da focul mai mare. Pune carnea. Cand s-a aurit pe o parte intoarce-o sa se faca si pe celelalte parti.
  3. Scoate carnea si adauga ceapa si usturoiul. Caleste pana ce se inmoaie ceapa.
  4. Adauga carnea (cu toate sucurile pe care le lasa), vinul, supa de pui, pasta de tomate si rozmarinul. Amesteca si lasa sa fiarba la foc mic. Se fierbe asa, acoperit, 3-4 ore. 
  5. Dupa acest timp, carnea este fiarta si moale. Se adauga ciupercile si se mai lasa 10- 15 minute. 
  6. Potriveste de sare si piper.
  7. Se serveste alaturi de macaroane.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire