<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

Cooking with my soul

26 feb. 2010

Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata



Pentru 4 persoane
  • 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele (4 jumatati)
  • 3 cepe mari, tocate marunt
  • 150 g unt, taiat bucati mici
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare, piper dupa gust
Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele. 
Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul. Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).
Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper.
Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.

Etichete: , , ,

2 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonaţi-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creaţi un link

<< Pagina de pornire