<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Vita a la China (Beef with Black Bean Sauce)

Cooking with my soul

21 dec. 2009

Vita a la China (Beef with Black Bean Sauce)


O mancare rapida, daca ai toate ingredientele prin camara.

Ingrediente:

  • 500 g carne vita, taiata fasii subtiri
  • 2 linguri vin alb sec
  • 1 borcan fasole verde lunga
  • 2 catei de usturoi, rasi fin
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Canton Black Bean Sauce*

Indicatii:

* eu l-am luat de la Mega Image

Pune mai intai carnea la marinat in vin + Canton Black Bean Sauce pentru o ora.
Incalzeste uleiul intr-un wok (sau intr-o tigaie mare) si pune carnea scursa bine de marinata (marinata pastreaz-o) si usturoiul.
Adauga putina apa , acopera tigaia cu un capac si lasa la fiert la foc mic pana ce carnea e gata. Daca ai taiat carnea destul de subtire, asta nu trebuie sa dureze mai mult de 15 minute.
Cand carnea e gata, pune fasolea si amesteca , la foc mare cam 3-4 minute. Fasolea nu trebuie sa se inmoaie.
Adauga marinata si mai amesteca putin.
Serveste cu taietei de orez ca mine, sau cu taietei de grau.
Pofta buna!


Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire