<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Pizza cu ce ai prin casa

Cooking with my soul

20 dec. 2009

Pizza cu ce ai prin casa



Aseara gurmanzii mei au avut chef de pizza. Si am facut una cu ce aveam prin casa, adica:

  • felii de salam uscat
  • felii de sunca
  • pasta de tomate
  • ciupercute din conserva
  • ramasite de branza, cascaval, feta
  • niste masline
  • verdeturi uscate de prin borcanelele mele (oregano, menta, cimbru, rozmarin)
  • ulei de masline
Mai intai am facut o coca de paine din
  • 400 g faina
  • 25 g drojdie 
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar apa calduta (sau cat cuprinde faina)
Coca o poti face cu mana, dar eu am pus-o in robot (!). Coca trebuie sa fie elastica si nu prea groasa. Cand e gata, scoate-o din robot, pune-o intr-un castron mai mare si acopera cu un servet curat. Se lasa la loc caldut cam o ora (volumul trebuie sa se tripleze).

Dupa o ora scoate coca din castron si intinde-o putin cu facaletul. Ia o tava de aragaz si unge-o cu ulei. Se intinde coca in tava, ridicand putin marginile.

Incalzeste cuptorul la temperatura mare (250 grade Celsius)

Cu degetele fa mici adancituri in coca. Stropeste cu ulei si presara verdeturile. Pune frumos feliile de salam si sunca. Presara ciupercile si maslinele. Ai grija sa nu pui nici un ingredient pe margini. Baga la cuptor pentru 15 minute.

Scoate din cuptor si presara branzeturile. Mai lasa maxim 10 minute si serveste-o calda.
Pofta buna!

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire