<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Prieteni si legume in bucate

Cooking with my soul

3 oct. 2011

Prieteni si legume in bucate



Cand am primit invitatia la o prezentare de produs si un cooking session de la Knorr, marturisesc ca am stat mult sa ma gandesc daca sa accept sau nu. Dupa cum stiti, eu sunt complet impotriva folosirii adaosurilor alimentare, asa ca am avut o problema de principiu. Cand am aflat, insa, ca o sa fie acolo si Andreea (Gurmandino), Antonina (Dulcegarii culinare) si Lavinia (Bucatar sub acoperire),  m-am gandit ca nu poate strica o intalnire cu atatia prieteni. Si, cum eu sunt deschisa experientelor noi, am plecat sa vad cu ce ma vor uimi noile "Legume in bucate"

Evenimentul a avut loc in bucataria super utilata Unilever, in care se testeaza produsele de catre bucatari profesionisti. Mai intai ne-a fost prezentat produsul, special realizat pentru Romania. El contine mai putina sare si mai multe legume decat alte adaosuri alimentare, iar legumele sunt in bucati mari. Acesta e un plus al produsului, pe care eu il apreciez. Si chiar se vede diferenta intre un adaos granulat (in stanga) si Legume in bucate (in dreapta)



Pe langa acestea, produsul mai contine piper, sofran (bun tare), zahar, dar si glutamat. Cu care eu nu ma inteleg deloc.
Daca ar fi sa compar cu alte produse de pe piata, clar e mai bun, dar nici sa va indemn sa-l folositi nu pot. Ramane la alegerea voastra.

Ce a urmat, a fost o nebunie. Ne-am impartit in echipe, ne-am imbracat in uniforme de bucatari adevarati, am purces la studierea ingredientelor ....


 .... si am planuit retetele






Cum eu venisem cal sur la vanatoare, fara sa am nimic in plan, am avut mare noroc cu Andreea care a propus un Pui basquiase rapid de facut si foarte gustos. Ceea ce a urmat a fost a lot of fun. Dar am si muncit. Dovada? Iat-o

Pui cu scortisoara + cartofi cu arahide si alte minunatii & Turtite de susan cu un sos demential facute de Antonina si Andreea (Andreea's Chinese food) , 





 Paste cu un sos cu usturoi si patrunjel, gratinate cu mozzarella de la  Lavinia si Sorin


Involtini de porc cu dovlecel, servite cu spaghete in sos de rosii, realizate de gazdele noastre din partea Knorr, Andrea, Ionut, Robert si Cristi.



 Si, bineinteles cea mai buna dintre toate :P Puiul basquiase,  realizat cu indemanre de profesionisti de Andreea si subsemnata :))))



Cam asta a fost seara oferita de Knorr. Si, pentru a ne aduce aminte si peste ani de veselia si prietenia calda cu care am fost invaluiti in aceasta seara, am facut si o poza de grup.



See you next time :)


Etichete:

6 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire