<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Povestea unor pastile de slabit

Cooking with my soul

18 sept. 2011

Povestea unor pastile de slabit



Dragele mele, sa ridice mana cine n-a tinut pana acum o cura de slabire. Cum, nici o mana pe sus? Pai atunci ceea ce o sa va spun eu aici chiar o sa va intereseze. De curand am gasit pe net povestea unor pastile de slabit, pe care vreau sa v-o spun si voua. Ramane la latitudinea voastra cum si daca le folositi.

"Povestea mea cu Slim &Fit" se numeste programul si in cadrul lui doamne si domnisoare sunt sfatuite de medici nutritionisti cum sa aibe o dieta echilibrata. Pentru aceasta fiecareia i se face o dieta personalizata, cu alimente din toate cele patru grupe de alimente (fructe, legume, lactate, carne slaba si chiar putina paine). Pe langa aceasta, organismul este ajutat sa se detoxifieze cu pastile de slabit Slim&Fit, care contin cinci ingrediente avand la baza cinci plante (recomandate de medicul nutritionist): hoodia gordonii, garcinia cambogia, fucus vesiculosus, fibrulina si ceai verde si cu ajutorul unui alt produs, numit DetoxiColon

Luminita, una din participante, povesteste experienta ei cu pastilele de slabit si noul ei stil de viata. In ultimele doua saptamani ea a slabit un kilogram si jumatate, dar nu se opreste aici, scopul ei fiind sa slabeasca zece kilograme in trei luni. Ea a povestit si cum se face administrarea pastilelor de slabit: de 3 ori pe zi cate 3 capsule, cu o ora inaintea meselor principale. Si, mai povesteste Luminita, in cadrul programului a primit chiar o carticica cu retete, din care i-a atras atentia una gustoasa rau de tot, chiar daca hipocalorica: Supa de rosii. Asa e, Luminita!




Etichete:

6 comentarii:

  • eu am tinut cura de slabire dar familionul meu a spus ca-s de dus la balamuc.am 1.68 inaltime si cand am tinut cura aveam 53 de kg.acum,fara nici o cura ma mentin inte 47 si 49 kg,in functie de cat de mult desert servesc :)).nu am auzit de aceste pastile dar ma voi interesa pentru cumnat mea care e tare complexata de greutate saracuta,ea fiind si foarte scunda.multam pentru pont.pupicei

    De Blogger sarah, La 18 septembrie 2011 la 23:21  

  • Dragele mele... toate pastilele de slabit isi fac efectul pana la un punct. Adica doar atat timp cat le iei. Pe urma apare acel efect yo-yo atat de frustrant. Nu cred in minuni, sunt de parere ca doar vointa este cea care conteaza.

    De Blogger Oana, La 19 septembrie 2011 la 08:20  

  • bineinteles ca si eu am tinut cateva diete de slabit, cred ca vreo 3-4 in 15 ani. Da, am pierdut kilograme. Da, le-am pus la loc destul de repede (si cateva in plus) si da, am incercat si pastile de slabit.Insa nu despre diete vreau sa vorbesc, pentru ca din cate am inteles sunt implicati si niste medici nutritionisti in acest program, ceea ce este foarte bine, ci despre experienta mea nefasta cu DetoxiColon.Imi inchipui ca toata lumea interesata de acest produs a ajuns pe pagina dedicata lui si a aflat ce contine. Mie mi-a dereglat foarte tare tranzitul intestinal, am avut diaree ingrozitoare si dureri abdominale atroce.La sotul meu a fost si mai rau, el sufera de colon iritabil. Nu am putut sa continui nici 3 zile. Mi-a luat vreo saptamana sa-mi revin.Produsul asta are printre plantele componente si crusin (folosit in principal ca laxativ in constipatiile cronice). Crusinul in combinatie cu cantitatea mare de seminte de in (de asemenea laxative) produc o purgatie intensa. Asa ca fiti prudente, mai ales cele care sunteti mai sensibile (colon iritabil, gastrita,s.a.).
    Mult succes si multa rabdare celor care vor intra in programul de slabire.

    De Anonymous Daniela Voicu, La 19 septembrie 2011 la 10:07  

  • eu n-am tinut cura de slabit, never ever. de lene nu de altceva...mi se pare o chestiune mult prea stricta pt mine, asa ca...pas.
    aca voua va fac bine, atunci eok.
    chiar nu stiu nimic despre diete si pastile de slabit.

    De Blogger Alice, La 19 septembrie 2011 la 11:27  

  • eu zic ca daca faci multa miscare,si cu o dieta echilibrata,n-ai nevoie de pastile.miscare insemnand exercitii fizice (jogging, sala, gimnastica, bicicleta, mers in ritm sustinut 4 km pe zi) pana curge apa pe tine,macar de 2 ori pe saptamana.

    De Blogger pansy, La 19 septembrie 2011 la 13:17  

  • Sincer, am tinut si eu cura de slabire, nu foarte sanatoasa, o singura data. Dar in pastile nu am incredere, nu as lua asa ceva niciodata. Pup

    De Blogger Corina, La 19 septembrie 2011 la 14:26  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire