<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Invitatie la distractie: Mic dejun in Home Matasari

Cooking with my soul

15 sept. 2011

Invitatie la distractie: Mic dejun in Home Matasari






Cum arată o dimineaţă obişnuită pentru tine? Pentru noi, începe întotdeauna cu un mic dejun delicios. Brioşe, o cafea fierbinte, un bol de cereale sau un munte de clătite, toate acestea ar trebui să definească începutul zilei pentru fiecare dintre noi.
Pe 1 octombrie, ne trezim de dimineaţă şi-ţi pregătim cel mai bun mic dejun din lume. Blogurile culinare care te ademenesc în fiecare zi cu cele mai savuroase fotografii trec acum din online in… Home Mătăsari.
Bucătarul nu se dezbracă de secrete de data aceasta, ci de reţetele pentru ciorbe, sosuri şi fripturi. Îi provocăm la pregătirea unui… mic dejun de Bucureşti. Te trezim pe la 9, chiar dacă e sâmbătă. Dar asta numai ca sa ajungi sa iei micul dejun la ora 10 împreună cu noi.


Acesta este anuntul pregatit de organizatori. Pe langa el va invit si eu sa participati fie ca  expozanti, fie ca simpli degustatori. O sa fiu si eu pe acolo, sper din tot sufletul, si o sa vin pregatita cu ceva bunataturi. M-am gandit la niste cupcakes cu zmeura si ciocolata









Sau puteti sa-mi spuneti chiar voi ce v-ar placea sa mancati, si va voi face o comanda speciala :). Astept sa ne intalnim.

Mai multe informatii gasiti pe pagina facebook a evenimentului
Cu mult drag, Brindusa.

Etichete: , , ,

5 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire