<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Flori de mar in septembrie (Apple flowers in September)

Cooking with my soul

26 sept. 2011

Flori de mar in septembrie (Apple flowers in September)



Scroll down for English version


De data asta nu am sa va spun nici o reteta. Vreau sa impartasec cu voi o experienta, care pe mine m-a fascinat. Cred ca toata lumea a aflat pana acum ca la sfarsitul lunii august pe aici a fost o invazie de omizi, care au manact toate frunzele gasite in calea lor.
Se pare ca le-au placut si frunzele de mar si, ca urmare, unul din merii de la tara era plin de meree, dar cam chel. Invazia a durat doar 1- 2 saptamani si de atunci, fiind foarte cald, frunzele au inceput sa creasca din nou. Nu stiu ce a crezut bietul mar, dar dupa ce a inverzit, acum a inceput si a infloreasca. Si, minune! In marul meu sunt acum atat mere numai bune de mancat, cat si minunate si gingase flori. Iata dovada:






English version

One month ago we had a caterpillars invasion. They ate almost any leaf, so one of my apple tree was almost bold. This invasion lasted almost 2 weeks, but since than as the temperatures were very high,  the leaves started to grow again. I think that my apple tree believed that spring came in autumn, so after leaves, flowers start to bloom. Isn't nature amazing?

 

Etichete: , ,

3 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire