<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Degustare si CONCURS

Cooking with my soul

19 sept. 2011

Degustare si CONCURS



Saptamana trecuta prietenii mei de la WineRo au avut una din degustarile lor, devenite un eveniment monden deja. De data asta am reusit sa particip si eu, mai ales ca pe unul din vinurile prezentate nu il gustasem inca.

Seara a inceput la terasa Readers Cafe Bistro&Longue, unde pe mese ne asteptau deja brinzeturi, mezeluri, fructe si apa (de la sponsori).


 A urmat apoi prezentarea primului vin din colectie: cel roze, Enira.


Ni s-a explicat (de catre specialisti) cum se baga bine nasul in pahar, ca sa simti aroma vinului, cu toate ca nu e prea estetic.


Cel de-al doilea vin a fost Alira, un merlot numai bun pentru o fripturica de vita. Am aflat ca are un procentaj de 14% alcool, maximul de alcool, pentru un vin fiind de 15%.


In final am degustat si ultima creatie, un cupaj de Merlot cu Syrah numit simlu, DUO.



Mi-a placut tare mult vinul acesta, de la culoarea inchisa si catifelata, pana la aromele de fructe de toamna pe care le lasa in gura.

Aceasta a fost degustarea, dar acum haideti sa va spun ce CONCURS v-a pregatit WineRo pe Facebook

Asteptam pe wall-ul WineRo retete de placinta dobrogeana. Vom premia cea mai autentica si cea mai haioasa/originala/creativa reteta. Nu e obligatoriu ca reteta sa fie insotita de fotografie. Jurizarea va fi facuta de Retete de Suflet si e-retete.ro. Concursul sa va incheia in data de 26 septembrie, castigatorii vor fi anuntati in data de 27 septembrie. Drept premiu, oferim doua invitatii pentru doua persoane la sarbatoarea recoltei pe care o vom marca la plantatia noastra de la Aliman, in data de 30 septembrie.


Dupa cum vedeti, voi fi unul din membrii juriului. Si, daca inca nu v-am tentat destul, hai sa va spun care va fi programul  zilei de 30 septembrie:



Tentant, nu? Va astept cu drag la concurs.
Hugs & kisses

Etichete: , , , , ,

5 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire