<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Let's party with Electrolux

Cooking with my soul

14 iul. 2011

Let's party with Electrolux






Se pare ca lucrurile bune nu vin niciodata singure.  Acum vreo doua saptamani va povesteam cum  am avut o dupa amiaza de week-end in mijlocul saptamanii. Mi-a placut mult si credeam ca asta a fost tot, si totusi m-am inselat. Zilele trecute am primit un telefon de la draguta de Roxana, care ma intreba daca pot sa merg si eu la super mega petrecere data de Electrolux, cu o groaza de food bloggeri si, prin urmare, cu multa mancare buna. Garden Party au numit-o, si nu se putea sa lipsesc, nu-i asa? :)
Prin urmare miercuri seara mi-am luat jumatatea de toarta si ne-am indreptat spre Club Cortina din Corbeanca. Mesele erau pregatite de echipa Golin Harris si totul era intr-o ordine desavarsita, asteptandu-ne sa incepem.




Au urmat apoi prezentarile. Si uite asa am aflat si eu cine se ascunde in spatele atator bloguri senzationale: Placeri simple, Raftul bunicii, Bucatar sub acoperire, Chez Mazilique, easy peasy, Dulcegarii culinare, Gurmandino, Le blog piquant, Retete istete, Blog culinar. Daca am uitat pe cineva (a fost foarte multa lume) sa ma trageti de maneca si sa-mi soptiti la ureche, nu ma lasati sa ma fac de ras!

Si acum la munca: care la marinat carnurile, care la taiat legumele ... si toate intr-o voie buna generala.


Nu prea stiu cum se numesc toate minunatiile pregatite de ceilalti foodies. Gratarele au sfarait non stop pline cu frigarui de toate felurile, burgeri de curcan, vinete, ciuperci, porumb, peste, baghete umplute cu unt aromat si mozzarella. Pe langa astea tot felul de salate si sosuri, sa alunece carnaraia usor pe gatlej.

Stiu foarte bine, insa (am baut doar limonada, asa ca amintirile mele sunt intacte) ce am facut eu: mult adorata si preferata mea: Salata tzatziki (in poza e in procesul de facere)


si niste cartofi cu seminte pentru a caror poza ii multumesc lui easy peasy




Iar pentru urmatoarele, sa-i multumiti lui Mihai de la Placeri Simple si Roxanei de la Golin Harris,








Mancarea a fost senzationala, iar discutiile au tinut pana dupa miezul noptii. A fost o dupa amiaza tare frumoasa, in care am cunoscut multi oameni interesanti care stiu sa faca mancare buna rau!

Si, draga Electrolux, iti spun de pe acum: mai vreau!  :D




Etichete: , , , ,

5 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire