<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: O intalnire cu Horatiu

Cooking with my soul

23 mai 2013

O intalnire cu Horatiu


Din cand in cand blogul asta culinar al meu are si postari neculinare. Asta pentru ca preocuparile mele sunt de multe si variate feluri. Zilele trecute, la invitatia Loredanei Modoran si a Editurii ALL, am fost la o pre- lansare de carte despre Horatiu Malaele, "O poveste cu Horatiu", scrisa de doamna Doina Papp.

Pe actor si pe desenator il stiu de ani buni. De la televizor, de la teatru, din filme. Eram curioasa de data asta sa ma intalnesc pe viu cu Omul Horatiu Malalele. Sa vad eu daca e asa cum imi imaginam. L-am asteptat la intalnire intr-o mega-calduroasa zi de mai, alaturi de o cafea aromata si rece. Si el a venit emotionat, parca putin stingherit de atentia care i se da.Alaturi i-a fost doamna Doina Papp, critic, cea care a avut atata rabdare si pasiune incat sa realizeze cartea. Asta pentru ca, asa cum ne-a povestit, Horatiu Malalele este un om extrem de ocupat si cu greu reuseau sa se intalneasca pentru discutii. Nu interviuri, discutii si povesti.Povesti ne-a spus si Horatiu Malaele. Despre tinerete, despre cum s-a dus sa dea la Facultatea de Arte si de fapt si-a dat seama ca vrea sa intre la IATC (Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica). Despre copilaria teatrala boema si cum l-a format ea ca actor, despre lipsa unei societati boeme in viata actuala ceea ce se reflecta in pragmatismul generatiei noi de actori, despre cum se influenteaza reciproc viata de zi cu zi si viata de pe scena. Multe am aflat eu. Si timp de o ora m-am lasat invaluita in calm, simplitate, frumusete interioara si energie pozitiva.
Multumesc, Domnule Horatiu Malaele pentru tot ce ati facut pentru noi. Asa i-am spus cand m-am apropiat de dansul. Care i-a fost raspunsul? "Doamne ajuta"


Etichete: , , ,

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]<< Pagina de pornire