<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Invitatie - Reeditarea Cartii de Bucate a Silviei Jurcovan

Cooking with my soul

30 sept. 2012

Invitatie - Reeditarea Cartii de Bucate a Silviei Jurcovan






Dragii mei, ati citit bine afisul? M-ati vazut si pe mine acolo? Acum va puteti inchipui ca nu-mi mai incap in piele de mandrie si in acelasi timp tremur de emotie. Asta pentru ca am fost invitata de Editura Humanitas sa vorbesc in fata celor care vor fi prezenti Joi, 4 Octombrie la Libraria Cafe Kretzulescu din Bucuresti. Dar ia stai bre, va ganditi voi, ce legatura are Brindusa cu Humanitas? Ca astia sunt editura serioasa, gasesti acolo nume grele si renumite, ce sa caute un amarat de blogger culinar sa vorbeasca? Asa m-am gandit si eu prima oara cand am fost contactata, dar sa stiti ca editura asta nu se ocupa numai de hrana sufletului, ci si de ce bagam la stomac zi de zi. Asa ca au pus ei de o reeditare a Cartii de bucate a Silviei Jurcovan.

Pentru cei mai puberi, care nu stiu decat de Jamie, Gordon, Nigella & co., cartea asta nu spune prea multe. Asta pentru ca ultima editare a fost facuta prin anii '80, cand ei nu erau nici macar in plan. Poate unii o au de la mamele/bunicile lor. Acestia sunt cei fericiti. Pentru ca trebuie sa va spun adevarul, cartea asta e The Bible a mancarurilor romanesti. V-am mai povestit ca am primit-o de la mama cand m-am maritat. Si va mai spun o data: fara ea nu stiu ce ma faceam. Ma gandesc ca existenta ei e unul din motivele ca am o casnicie asa lunga si fericita :))). Acum fara glume: cartea are multe retete, explicate exemplar, cu tipsuri pentru ca sa nu apara accidente si mancarea sa iasa bine de fiecare data. Daca va place mancarea romaneasca si vreti sa o faceti bine, Cartea de Bucate a Silviei Jurcovan e solutia.

Asa ca, va astept cu mult drag Joi, 4 octombrie, la Libraria Kretzulescu, unde ne vom cunoaste, vom asculta muzica buna, vom palavragi si vom manca bunataturi. Zacusca, cozonac si ceva special. Nu va spun ce, surpriza! :)
 La 19:00 trecute fix!

Brindusa <3 br="br">

Etichete: , , , ,

5 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire