<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Pui cu alune

Cooking with my soul

15 apr. 2010

Pui cu alune




Pentru 3 persoane


  • 1 piept de pui (cca 600 g), taiat mic
  • 1 ceapa rosie, taiata mic
  • 4 fire ceapa verde
  • 3 catei de usturoi, taiati mic
  • 3- 4 cm ghimbir taiat mic
  • 100 g alune, prajite in putin ulei
  • 5 linguri ulei
  • 3 - 4 linguri sos de soia (in loc de sare)
Incalzeste foarte bine un wok (tigaie mare) , adauga uleiul si incalzeste-l. Pune puiul si amesteca continuu, la foc mare, pana ce capata o culoare aurie (sa nu se arda). Adauga ceapa rosie, usturoiul si ghimbirul. Amesteca si gateste 3-4 minute. Adauga 3 fire de ceapa verde, taiate mic si mai amesteca 2 minute. Daca ti se pare ca sosul se arde, pune cate putina apa. Pune sosul de soia si alunele si mai lasa pana ce puiul e facut. Cand servesti, presara ceapa verde.
Serveste cu taietei sau orez.

Etichete: , , ,

2 comentarii:

  • Ce buna este si usor de preparat aceasta reteta! Aveam 2 piepti frumos de pui, asa ca o sa ma impart intre doua retete - a ta si a lui Radu Popovici. Amandoua ma tenteaza mult, mai ales ca am ingredientele in casa. Brandusa, te invit la alte premii, pe care ti le dedic si tie, iarsemnificatia lor o gasesti in postul care le insoteste. Te pup.

    De Blogger Elena Toma, La 15 aprilie 2010 la 22:25  

  • Ma simt onorata ca faci reteta mea alaturi de cea a lui Radu. Te pup si eu.

    De Blogger Unknown, La 16 aprilie 2010 la 17:07  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire