<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Smoothie bicolor cu leurda, avocado si rosii / Wild garlic, avocado and tomatoes smoothie

Cooking with my soul

28 apr. 2013

Smoothie bicolor cu leurda, avocado si rosii / Wild garlic, avocado and tomatoes smoothie






Sunt suparata. Foarte suparata! Pai cum altfel as putea fi cand am facut smoothie-ul asta cu atata drag si atentie, apoi am asezat cu grija cele doua straturi in pahar (ca sa nu se amestece), am tras/impins masa ca sa am cea mai buna lumina posibila, am reglat inaltimea trepiedului, am pus aparatul foto pe el, si cand sa-l deschid sa fotografiez .... stupoare! Nu porneste! Si nici nu avea cum, atata timp cat uitasem acasa bateria. :))))) Eram ca un copil caruia i s-a luat din fata bomboana preferata. Prin urmare m-am descurcat si eu cum am putut: am facut poze cu telefonul. Va rog sa fiti indulgenti si sa dati o sansa smoothie-ul astuia pentru ca e o combinatie dementiala. L-am facut pentru campania “Castig timp cu Philips si Gustos.ro” la care am fost invitata cu ceva timp in urma. Nu stiu daca o sa mai participe la concurs, pentru ca l-am postat cam tarziu, dar eu totusi incerc :P
In campanie am fost rugati sa rapundem si la o intrebare Ce ai face cu timpul castigat in fiecare saptamana (circa 1,5 ore) daca ai prepara sucuri/smoothies cu aparatele Philips?
Raspunsul meu poate parea ciudat, dar eu asta as face: dulciuri impreuna cu baiatul meu :) 

Si acum cateva cuvinte despre combinatia mea:  Primul strat e de leurda cu putin avocado si putin lapte de cocos. E iute, cremos si aromat. Al doilea strat e foarte simplu, din rosii fara seminte si suc cam roz rosiile astea, dar in aprilie la ce te poti astepta, cu putina sare. La inceput ma gandisem sa pun si putin ghimbir ras, dar m-am razgandit si bine am facut. Amestecul ar fi fost mult prea iute pentru gustul meu. Va recomand sa mancati din ambele straturi in acelasi timp, pentru ca dulceata rosiilor va contrasta tare bine cu iuteala leurdei. Pe langa merg bine si niste tortilla chips :)

Si daca-i reteta cu leurda, n-are cum sa lipseasca de la "Dulce Romanie", gazduita luna aceasta de Magda Adina de la Cat's Kitchen.



Smoothie bicolor cu leurda, avocado si rosii

Ingrediente pentru 2 portii
  • 1 legatura leurda
  • 1/2 avocado copt bine
  • 50- 80 ml lapte de cocos 
  • 4 rosii
  • sare dupa gust

Mod de pregatire:
  •  Frunzele de leurda se curata de codite, se spala si se taie bucati mari. Se pun in paharul unui blender. Deasupra se pune avocado taiat in bucati si putin lapte de cocos. Se mixeaza bine. Se poate adauga lapte de cocos in plus, pana se ajunge la consistenta dorita. Se sareaza
  • Paharul blenderului se spala si inauntru se pun rosiile felii, fara seminte si suc. Se mixeaza bine. Se sareaza. 
  • Se aseaza in straturi intr-un pahar inalt si smoothie-ul se serveste cu chipsuri de tortilla.

Etichete: , , , ,

10 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire