<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Rulada de Pui cu Ciuperci de la "Pe masa din bucatarie"

Cooking with my soul

23 oct. 2011

Rulada de Pui cu Ciuperci de la "Pe masa din bucatarie"





Ce bine imi pare ca ne intalnim din nou! Saptamana asta a fost tare agitata pentru mine. Noroc ca am fost in concediu. Doua evenimente au fost mai deosebite: vineri a inceput Campionatul International de gatit in aer liber, iar ieri am gatit in fata clientilor magazinului Flanco din Bucuresti. Dar, pentru ca amandoua au fost foarte importante pentru mine, o sa vi le prezint in posturi separate zilele care urmeaza.

Stiu ca sunteti nerabdatori sa aflati cine a venit la masa mea "Duminica alaturi de prieteni". Azi Liana ne arata ce are ea "Pe masa din bucatarie".  Asa se numeste blogul in care scrie alaturi de Janet.  Liana are o groaza de bunati pe masa ei din bucatarie! Trebuie neaparat sa o vizitati, mai ales daca vreti idei noi pentru dulciurile de Halloween. Ce imi place cel mai mult la Liana este insa faptul ca promoveaza gatitul impreuna cu copiii. Alaturi de Tudor (frumosul ei baiat de 3 ani), au un blog separat numit Micii bucatari, unde se distreaza si cucinaresc impreuna retete gustoase si numai bune pentru copii. Cred ca mamele ar trebui sa incurajeze copiii in bucatarie. Chiar daca fac murdarie multa, chiar daca se misca greu (cand ele sunt grabite sa termine mancarea), se creeaza o legatura deosebita. V-o spun din proprie experienta.

Dar, sa revenim la oaspetele meu. Sa nu credeti ca Liana a venit cu mana-n gura! A adus cu ea o bunatate cu pui si ciuperci. Hai s-o citim impreuna.




Rulada de pui cu ciuperci


Ingrediente:

500g piept de pui,
250g ciuperci proaspete champignon,
50 ml vin alb,
un morcov,
un ardei gras rosu,
o ceapa,
felii de sunca afumata,
sare,
piper.


Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in felii subtiri. Pe un tocatar se pune folie alimentara, se pune un fileu, se acopera cu o alta folie(ca sa nu stropim) si se bate cu un ciocan de lemn, pentru fragezime.
Dupa ce am fragezit toate fileurile, le-am asezonat cu sare, piper si vin alb.
Pentru o ora le-am lasat la frigider.

In timpul acesta am spalat si curatat ciupercile, morcovul, ardeiul, ceapa-le-am tocat marunt.
Am incins wokul, am turnat putin ulei, apoi am pus ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa lasate de ele si s-au inmuiat, apoi celelalte legume. Cand  s-au distuit,

 


am asezonat cu sare si piper, si am tras wokul de pe foc.

Pe o folie de aluminiu am asezat vreo 6 fileuri de pui, le-am suprapus, astfel incat sa nu ramana loc gol, am asezat niste bastonase de ardei verde si rosu,


am pus umplutura de ciuperci racorita


si am rulat odata cu folia rulada, strangand la capete.

Intr-o tava cu putina apa am asezat rulada, si am dat la 180 de grade in cuptorul preincalzit.
Dupa 15 minute am desfacut folia si am pus niste felii de sunca afumata peste rulada.
Cand s-au rumenit feliile de sunca, (aprox.10 minute),am stins focul si am scos tava.

Pentru aceasta rulada gustoasa am pregatit drept garnitura un orez cu verdeturi uscate(patrunjel, telina, busuioc) si am ornat cu cateva feliute de ciuperci. 



Pofta buna!


Aceasta a fost  Rulada de pui cu ciuperci a Lianei. Este ca arata apetisant? Merge de minune la o masa de duminica, nu? :)  Si acum va rog sa treceti pe la ea si sa-i spuneti ca o imbratisez si ii multumesc pentru vizita de azi.

Daca doriti sa deveniti parte a acestui proiect si sa petreceti o zi de duminica la mine pe blog, puteti sa-mi trimiteti un mail la cookingwithmysoul@gmail.com

O Duminica calma si relaxanta va doresc.
Hugs & kisses

Etichete: , , , , ,

14 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire