<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Cooking Party alaturi de "Lumea Retetelor"

Cooking with my soul

22 nov. 2011

Cooking Party alaturi de "Lumea Retetelor"





Toata lumea stie ca in weekend trebuie sa te relaxezi. Cu prietenii, ca sa fie si fun. Prin urmare, sambata abia trecuta m-am conformat. M-am relaxat gatind si mi-am facut prieteni noi.
Totul a pornit de la invitatia Stefanei de la "Lumea retetelor", care de ceva vreme organizeaza intalniri de cooking cu bloggeri, in bucataria unui restaurant. De data asta restaurantul s-a numit Bel Mondo, iar blogerii au fost Amalia de la "O craita in bucatarie" si subsemnata. Iar cireasa de pe tort a fost Ioana, castigatoarea primei editii a concursului "Academia lui Horia"

Ca prima impresie, trebuie sa va spun ca bucataria unui restaurant e .... MARE! Mai ales daca nu ai mai fost pe acolo, gasitul unei linguri poate deveni o aventura. Noroc cu baietii din bucatarie, care au fost de mare ajutor. Ii vedeti aici, alaturi de mine, Ioana si Amalia.



Si ne-am apucate de treaba. Ioana a facut Legume condimentate cu sos cremos de mustar (yuummmmm rau de tot)



si pulpe de pui cu cartofi si ardei intr-un sos cu suc de mere, mustar si scortisoara


Amalia a pregatit ceva in ton cu specificul restaurantului, adica niste cuiburi de paste cu masline si rosii cherry. Foarte bune si rapid de facut.



Pe langa astea, s-a gandit putin la silueta noastra (not!) si ne-a delectat cu spuma de ciocolata in straturi. Cine i-ar putea rezista?


si ca sa nu credeti ca altcineva a facut minunatiile astea, sa va pun si niste poze din timpul muncii



Stefana, ia zi: ce faceai tu aici? :))))  Iti multumesc pentru ajutor.


Ce am facut eu? Pai m-am gandit ca daca tot sunt in top 3 de saptamani bune pe blog, sa-i incant si pe noii mei prieteni cu niste Tiramisu cupcakes



Al doilea fel ar fi trebuit sa fie Placinta cu branza si marar, dar din anumite motive neprevazute (a se citi foitaj in loc de foi de placinta) a fost a total failure din punctul meu de vedere, asa ca nu l-am servit la masa :(

Dar asta nu ne-a impiedicat sa savuram in final toate mancarurile astea delicioase, nu inainte insa de a ne lasa fotografiate ca niste adevarate dive :)


Ma bucur mult ca am cunoscut atatea persoane dragute, mai ales pasionate de cooking ca si mine. Amalia, Ioana, Stefana & co, va imbratisez si poate o sa ne mai vedem.

Si, sa nu uit. Vreau sa-i multumesc lui Iulian pentru superbele fotografii pe care mi le-a facut. Te mai iau si alta data cu mine :)



Etichete: , ,

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire