<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Magazinul casei tale: Outlet design

Cooking with my soul

28 mar. 2013

Magazinul casei tale: Outlet design




Va place sa mergeti la cumparaturi? Ha, ha, ha, ce intrebare! Carei femei nu-i place? Ba chiar si unii barbati chiar daca nu vor sa recunoasca petrec ore intregi in magazine mai ales daca sunt de gadgeturi. In ultima vreme m-a atins o obsesie grava: decoratiunile interioare. Cum timpul nu-mi permite sa hoinaresc prea mult, am ales varianta magazinelor online. Si, ce credeti ca am descoperit zilele trecute? Se numeste "Outlet design" dar are marfa "haute couture"  :)  Aici puteti gasi, pe langa o groaza de decoratiuni si corpuri de iluminat, oglinzi, rame foto, accesorii pentru bucatarie (yeah, baby, yeah!) Si asta nu-i tot. Vreti sa va mobilati casa? Nimic mai simplu. Aveti de unde alege mobila pentru toate camerele si obiecte sanitare pentru baie.

Dar sa va povestesc cum m-am distrat eu la cumparaturi. Mai intai am vizitat raionul de corpuri de iluminat, pentru ca mi s-a stricat lampadarul si vroiam ceva mai deosebit. Si aici m-am blocat, pentru ca nu stiam ce sa aleg mai intai. Gasiti lampadare, lustre, candelabre si veioze pe toate gusturile. Colorate, argintii, albe, negre, care mai mari, care mai mici, care mai clasice, care mai fistichii. Mie mi-au placut mult cele cu design futurist, parca desprinse din Star Wars.




Si aveti grija sa intrati sa vedeti ce e pe acolo, pentru ca au reduceri generoase intre 30 % si 60%.

Mi-am continuat calatoria printre rafturile de decoratiuni interioare.  M-am hotarat ca e timpul sa fac o schimbare prin casa, dar nu vroiam sa schimb mobila, asa ca cea mai desteapta miscare era sa schimb accesoriile. Si am gasit la "Outlet design" multe si cu stil. Personal mi-au placut opritoarele pentru carti de forma unor aripi de fluture si cutia vintage in care iti poti agata cheile ca tot le tin aruncate peste tot si niciodata nu le gasesc cand am nevoie de ele. Dar poate voi o sa apreciati mai mult pernutele in diferite forme si culori, stickerele pentru perete/faianta sau tablita pe care puteti lasa mesaje membrilor familiei. Orice veti alege, sunt sigura ca o sa va incante.

Dar cel mai mult mi-a placut sectiunea de accesorii pentru bucatarie. Daca iti plac farfuriutele, castronelele, tacamurile colorate, cu buline, ca niste fondante, gata sa le mananci pe ele si nu din ele, aici e de voi... dar mai multe va las sa aflati intrand pe magazinul online

Acest articol este un advertorial


Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire