<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Cum nu-mi tin eu cuvantul....

Cooking with my soul

21 feb. 2011

Cum nu-mi tin eu cuvantul....



De cand am inceput blogul acesta, acum un an si ceva, am spus ca nu ma omor dupa premii si lepse. Asta pentru ca in acea perioada toata lumea se grabea sa dea la toata lumea aceste premii. Din punctul meu de vedere ele ar trebui acordate blogurilor care iti plac intr-adevar si nu folosite doar ca reclama. Anyway, de data asta am acceptat si "premiile" si lepsele, pentru ca ele vin de la doua persoane foarte dragute.
Mai intai am primit de la Liana care are (impreuna cu Janet) un minunat blog "Pe masa din bucatarie" plin cu bunatati (ouale alea marinate trebuie neaparat sa le incerc!)
A doua prietena care m-a premiat este Ionix aka Ionela, pe care o stiu de ceva vreme, dar care abia acum si-a facut curajul sa-si adune minunatiile de retete intr-un blog "Ionix cu de toate" .
Va invit sa le vizitati blogurile, sa le ziceti ca v-am trimis eu si sa le salutati. O sa aveti ce vedea acolo.



Leapsa are doua sectiuni:
Prima zice sa stabilesc care sunt obiectivele blogului meu.  Hahahaha. Asta e buna! Pai ce, lucrez la vreo multinationala ca sa stabilesc obiective? Nuuuu. Aici e hobby-ul meu. Prin urmare: FARA OBIECTIVE. Aici imi fac de cap, spun ce vreau si fac ce vreau. E locul meu de joaca si relaxare. Nu fac bani din asta si nici nu am vreo afacere in domeniu ca sa-i fac reclama. Prin urmare, in acest blog fac ce-mi trece prin cap in momentul respectiv. Cool.:))))))

A doua ma intreaba care sunt cele 10 lucruri pe care imi place sa le fac
Intr-o ordine aleatoare, ele ar fi
1. sa dorm, 2. sa mananc mancare indiana, 3. sa lenevesc pe malul marii sub umbrela, 4. sa scriu in blogul acesta, 5. sa ies vineri dupamasa la o vorba cu prietenii, 6. sa dansez, 7. sa ma dau pe net, 8.sa fac mancare buna pentru cei dragi, 9. sa calatoresc, 10. sa citesc carti SF

Premiile primite sunt foarte dragute:





In final, voi da leapsa mai departe (cu tot cu premii) unor doamne si domni care ma incanta zi de zi cu blogurile lor si pe care le urmaresc, chiar daca nu prea comentez. (ordinea este aleatoare)

Roxana, A little bit of everything
Andreea, Andreea's Chinesefood blog
Cristi, Bucatar Maniac
Andreea, Chichiridiche Handmade
Gaby, Papa Bun

Etichete:

2 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire