<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: "din blog in blog... sfora-n tara" a ajuns si la mine

Cooking with my soul

10 iul. 2010

"din blog in blog... sfora-n tara" a ajuns si la mine

Cu mai bine de doua luni in urma cateva bloggerite au avut o idee minunata: sa initieze un schimb de cadouri intre bloguri. Yafa a fost cea care si-a pus la dispozitie blogul pentru a face lista cu participante, iar Furnicuta Boscodina a umblat din blog in blog si a dat sfoara-n tara (si nu numai) despre noul eveniment.

S-au inscris multe fete, din tara si de peste mari si tari. Dupa care a urmat impartirea cine-cui-trimite-si de-la -cine-primeste. Pe asta a facut-o tot draguta de Yafa.  Eu i-am trimis Giovannei si am primit de la Judy. Si cate am primit!



forme de toate felurile, ulei de masline, ulei aromat, migdale, cafea spaniola, sofran (adevarat!), o revista cu retete, o farfurie- suvenir cu Spania, un vin rosu pe care abia astept sa-l incerc, o forma de tarta.
Ii multumesc mult de tot lui Judy, pachetul de la ea a fost nemaipomenit. Tot ce mi-a trimis m-a bucurat enorm. Si sunt nerabdatoare sa le folosesc. Nici nu stiu la care sa ma uit mai intai! Sper ca toate fetele care au participat sa fie la fel de fericite ca mine.

Etichete:

8 comentarii:

  • Felicitari, Brandusa! Esti o fericita si este un sentiment minunat. Pe care insa unele fete nu o pot impartasi cu noi. Draguta de Judy, atat de amabila si generoasa a trimite cate ceva din tara de adoptie, nu a fost la fel de fericita. Poate totusi este vorba de intarziere... Sa speram. Un weekend minunat!

    De Blogger Elena Toma, La 10 iulie 2010 la 01:19  

  • Ai primit chestii extraordinar de frumoase si imi pare nespus de rau ca nu am aflat la timp de aceasta initiativa. Mi-ar fi placut tare mult sa particip.Poate data viitoare. Sa ai o zi frumoasa si sa le folosesti cu placere.

    De Blogger Lira, La 10 iulie 2010 la 10:03  

  • eu cu siguranta sunt la fel de fericita brandusa:)

    De Blogger giovanna, La 10 iulie 2010 la 11:52  

  • Elena mi-ar pare tare rau ca sa nu ajunga cadoul la Judy. Ea a fost foarte draguta cu ce mi-a trimis. Mi-a depasit orice asteptari. Ar trebui cineva sa-i scrie Mihaelei pe blog sa vada ce s-a intamplat.

    De Blogger Unknown, La 10 iulie 2010 la 14:56  

  • Lira, sa speram ca va fi si o a2a editie.

    De Blogger Unknown, La 10 iulie 2010 la 14:57  

  • Giovanna, pupici.

    De Blogger Unknown, La 10 iulie 2010 la 15:03  

  • Tare dragut sa le folosesti cu placere!:*

    De Blogger marrya, La 11 iulie 2010 la 00:24  

  • Ce de minunatii ... eu sunt innebunita dupa tot felul de forme ... bravo fetelor, felicitari si expeditoarei, iar tu sa le folosesti cu drag ... asteptam prajiturele, biscuiti ...numai bine, cu drag ALina

    De Blogger AlinaS., La 11 iulie 2010 la 21:29  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire