<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: CE CONCURS NE-A PREGATIT bucataras.ro

Cooking with my soul

3 iul. 2010

CE CONCURS NE-A PREGATIT bucataras.ro


Dupa cum ne-a obisnuit de atatea ori, site-ul meu de suflet bucataras.ro a pregatit un MEGA CONCURS.Incepand cu 20 iunie iti inscrii blogul pe site si apoi pana pe 10 iulie pui una, doua sau cate retete vrei in concurs. Sau daca nu ai blog, postezi retetele direct pe bucataras.ro, unde iti garantez eu ca vei fi primit cu multa caldura.

Acum vine partea interesanta si inedita. Cadoul ti-l alegi singura de pe un site colaborator, unde sunt o groaza de minunatii pentru bucatarie. Dar eu zic mai bine sa intrati pe pagina de concurs si sa vedeti cu ochii vostri. 

Din 11 iulie si pana pe 28 iulie retetele pot fi votate. Bineinteles ca am si eu o reteta in concurs. Dar despre ea o sa va scriu cand incepe perioada de votare. Pana atunci eu zic sa va inscrieti si voi.

Etichete:

1 comentarii:

  • Am incercat sa imi fac un cont pe bucataras si nu imi trimit astia nimic pe mail. Ce sa fac? As vrea sa postez si eu ceva retete pentru concurs! Cand am completat acel chestionar eu am pus ca si parola parola care as vrea sa o am pe contul de bucataras. trebuia oare parola de pe mail? Nu imi vine nici un mail si tot astept ..... help plssssss .... mersi :)

    De Blogger Lira, La 10 iulie 2010 la 21:03  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]<< Pagina de pornire