<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Today I am a guest at More Than A Mount Full (Azi sunt invitata la "More Than A Mount Full")

Cooking with my soul

13 mai 2011

Today I am a guest at More Than A Mount Full (Azi sunt invitata la "More Than A Mount Full")



Scroll down for English version


De un an jumatate de cand am inceput blogul, am cunoscut multa lume. Cu unii am dat buna ziua doar, cu altii mai schimb o vorba din cand in cand, dar cu multi am devenit prietena. Printre acestia se numara si Chef Dennis. Chiar daca traim la capete opuse ale lumii si ne despart mii de kilometri si 7 ore diferenta de fus orar, ne-a unit pasiunea comuna pentru bun gust. Cu o experienta de 35 de ani in bucatariile marilor restaurante, sfaturile in ale bucataritului primite de la el sunt o mina de aur. Dar nu acestea il deosebesc de ceilalti bloggeri, ci sufletul cald si prietenos pe care il are. Daca ar putea, ar ajuta pe toata lumea cu un sfat si chiar cu o mana de ajutor. Ma simt onorata ca este prietenul meu.

Astazi sunt invitata sa postez in blogul sau "More Than A Mount Full". De ce se numeste asa? Va invit sa il vizitati ca sa aflati.
M-am framantat mult sa gasesc reteta potrivita pentru postarea mea. Asta pentru ca am o multime de retete pe care le iubesc si si mai multe pe care as vrea sa le fac. Dar, in final, am ales o reteta de familie, invatata de la bunica mea : GALUSTE DE AUR. Ingredientele si modul de preparare il gasiti pe blogul lui Dennis. Prin urmare, faceti o vizita pe blogul lui si salutati-l din partea mea. Sunt sigura ca va va primi cu inima deschisa.
Versiunea in limba romana este in finalul postarii.
Sa aveti pofta.


English version

Today I am the most excited blogger, because I am the guest at "More Than A Mount Full".  For those that don't know yet, this is an amazing blog, because it is written by an amazing person, Chef Dennis. He has a vast experience in cooking and his advices are a gold mine for us, the food bloggers. But greater than that is his heart. He is always near us, with nice comments and warm words, always willing to help those which are in need. I am honored to call him my friend. 

For this post I decided to present a family recipe, called GOLDEN DUMPLINGS. The ingredients and the preparation, together with a lot of pictures can be found on his blog. So, visit him and say hello. For sure he will welcome you with all his heart.



8 comentarii:

  • It was wonderful seeing your guest post today with Chef Dennis. I have to say, I LOVE the name Cooking with my Soul! Have a beautiful day! :)

    De Blogger Wendy Irene, La 13 mai 2011, 21:05  

  • Felicitari draga Brandusa...si eu mi-am facut multi prieteni de peste hotare prin intermediul gatitului,cativa sunt chiar foarte speciali.

    De Blogger Mitinita, La 13 mai 2011, 21:54  

  • Nice guest post today! Your dumplings look fabulous!!

    De Anonymous Lisa @ Tarte du Jour, La 13 mai 2011, 23:07  

  • Felicitari sincere, Brandusa.
    Gatesti si graiesti frumos.
    PUPICI.

    De Blogger gaby_d, La 13 mai 2011, 23:36  

  • thank you so much for the kind words, and thank you for all your hard work and such a wonderful guest post!! Your golden dumplings look amazing!!
    Dennis

    De Blogger Chef Dennis, La 14 mai 2011, 03:48  

  • Felicitari, Brandusa! Ma bucur pentru ca ai gasit un prieten afectuos si de la care ai invatat lucruri interesante. Te inteleg, pentru ca eu m-am simtit foarte emotionata cand am reusit sa ma vad cu cateva din persoanele pe care le-am cunoscut doar virtual prin intermediul blogului. O sa-l vizitez neaparat pe Dennis, pe la care am mai trecut accidental.

    De Blogger Elena Toma, La 15 mai 2011, 00:42  

  • Excelenta ideea, felicitari!

    De Blogger Irina, La 15 mai 2011, 15:23  

  • That was a great guest post, Brindusa. I've never seen such sophisticated dumplings. Superb.

    De Anonymous Jill Colonna, La 16 mai 2011, 14:03  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire