Pagini

21 apr. 2010

Pui cu naut a la italienne




Am fost destul de surprinsa sa gasesc o reteta italiana care sa contina naut. Nu stiam ca si ei il folosesc. Si a fost chiar buna.


  • 500 g pui, piept taiat cubulete
  • 200 g naut, pus la inmuiat peste noapte si fiert pana se inmoaie
  • 3 cepe medii
  • 1/2 ardei
  • 4-5 catei usturoi, dati pe razatoare
  • 300 ml suc de rosii
  • cate 1 lingurita: oregano, busuioc
  • sare, piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
Freaca bucatile de carne cu putina sare si piper, apoi pune-le in uleiul foarte bine incins. Gateste la foc mare, intorcand carnea pe toate partile, pana ce capata culoare aramie. Adauga ceapa, ardeiul si mirodeniile si caleste-le usor (sa nu se arda ceapa).  Adauga usturoiul, nautul, sucul de rosii si lasa la foc mediu pana ce se formeaza sosul consistent. Verifica de sare/piper, adauga patrunjelul tocat.

2 comentarii:

  1. daca iti plac macii si ouale carcotase,daca ai devenit peste noapte colectionar de premii blogul meu iti va indeplini dorintele :) si-a facut culcus pe blogul meu un premiu cu maci si oua carcotase :) o zi super faina:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc si voi trece pe la tine pe blogsa-mi ridic premiul. Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.