De data asta in loc de clasica mancare de bame, am adaugat cateva arome indiene.
- 2 borcane mici de bame in sos de tomate (eu le am de asta- vara, dupa cum am spus in postul anterior)
- 1 ceapa mare
- 1 lingurita coriandru praf
- 1 lingurita chimen (ar trebui praf, dar eu n-am mai avut)
- 2 lingurite curcuma praf
- 1 varf de cutit chili
- 3 linguri ulei (de porumb am folosit eu)
- sare dupa gust
Incalzeste bine uleiul si pune coriandrul si chimenul. Caleste-le usor. Adauga ceapa si caleste-o 2 minute. Adauga curcuma si chili si mai lasa 2 minute.
Pune bamele si sucul de rosii si lasa pana ce se formeaza un sos consistent (cam 5 minute). Potriveste de sare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.