- 4 muşchiuleţe de porc (mai mult de 1 kg)
- 4 linguri de muştar
- 2 linguriţe boabe muştar alb
- 1 linguriţă boabe muştar negru (opţional)
- sare, dupa gust
- 200 ml ulei fara miros, pentru prajit
- 1 pahar vin alb
Taie toate grasimile si tendoanele de pe muşchi. Amestecă muştarul cu boabele de muştar şi sarea şi pune+le pe o farfurie. Dă fiecare muşchi prin pasta formată.
Pune uleiul într-o tigaie mare şi prăjeste muşchiul pe toate părţile. În felul ăsta se păstreză toate sucurile înăuntru.
Pune toate bucăţile de carne într+o tavă cu vinul si coace în cuptor la 190C cam 1 oră (pâna ce carnea e făcută, dar nu e uscată).
Scoate carnea din tavă. Răzuie toate rămaşiţele din tavă, pune 1-2 pahar vin alb (sau supă de pui clară) şi fierbe puţin să se formeze un sos. Poţi pune şi 1 linguriţă de amidon, dacă vrei ca sosul să fie mai gros.
Serveşte carnea cu sos şi cu garnitură de piure si ciuperci sote, alaturi de murături.
Buna ziua,
RăspundețiȘtergereVa intereseaza un schimb de link-uri ?
Pentru un link inspre http://www.jocurik.com eu voi adauga link-ul dvs. pe http://cattasblog.blogspot.com si pe http://www.jocurik.com/parteneri.php - pagina partenerilor site-ului meu .
Date link :
=>Titlu site : jocuri pentru copii
=>Descriere : jocuri pentru copii
=>Link : http://www.jocurik.com
sau
Jocuri pentru copii
Confirmati raspunsul ( pozitiv sau negativ ) la adresa de mail cattasblog@yahoo.com
Imi cer scuze pt. deranj !
O zi buna,
Catalin.
aa O zi buna,
Catalin !
Excelent!!!!
RăspundețiȘtergereLoredana