Am avut invitaţi in week-end şi am vrut mai intâi sa fac o ciorbiţa doar din oase porc, dar se vede treaba că prin Bucureşti lumea manâncă doar carne macră. Ceva oase cu carniţă pe ele, ioc! Şi atunci am cumpărat alături de nişte oase de la şir, cam fără carne şi piept de vită.
- 1,5 kg oase de porc + oase de vită cu carniţă
- 7 l de apa
- 1 l borş
- 2 morcovi, tăiaţi cuburi mici
- 2 cepe mari, tăiate cuburi mici
- 1 ţelina mică, tăiata cuburi mici
- 1 pătrunjel/păstârnac, tăiat cuburi mici
- 1 ardei gras rosu+ 1 ardei gras verde, tăiaţi cuburi mici
- 1 cutie roşii decojite, în suc
- 1 legatură leuştean/pătrunjel/mărar, dupa gust (eu cu leuşteanul!)
- sare, dupa gust
Fierbi borşul si îl pui când toate sunt fierte. Guşti de sare , închizi focul si pui verdeaţa tocată mărunt.
Poţi servi cu puţină smântâna. Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.