Saptamana asta am fost asa de ocupata, ca n-am avut deloc timp sa scriu postari pentru blog. De luni a inceput, cu Cina Regala, din care nu mi-am revenit 3 zile, apoi azi am copt cateva tavi de muffins pentru copiii mai putin daruiti de soarta. Prin urmare, acum am pentru voi o salata de couscous rapida, ca de, in ultima vreme nimeni nu mai are timp de nimic ;)
Ingrediente pentru 4 portii:
- 2 cani de couscous (care e grau zdrobit mic, nu paste fainoase)
- 4 cani de apa
- 1 lingurita sare
- 3 linguri ulei
- cozile de la 1-2 cepe verzi, tocate marunt
- frunzele de la 1 ramurica de mente, tocate marunt
- frunzele de la 2 ramurele de oregano, tocate marunt
- frunzele de la 2- 3 ramurele de patrunjel, tocate marunt
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 100 g branza feta, taiata cubulete
- 1 ardei iute uscat rosu, tocat marunt
Mod de preparare :
- Apa se fierbe cu sarea si se pune peste cous cous, intr-o craticioara. Se acopera si se lasa sa se raceasca putin.
- Cand couscousul e caldut, se adauga celelate ingrediente si se amesteca bine.
- Salata se poate servi calduta, ca garnitura la ceva carne (eu am mancat-o cu osso bucco) sau ca antreu. Este foarte aromata si gustoasa.
Imi place cus-cus-ul, asadar cred ca-mi va placea si salata ta! :)
RăspundețiȘtergerePupici si felicitari ptr proiectul cu copii!!
ce bunatate!!!! eu ador cous-cousul !!!!!
RăspundețiȘtergereVica, si mie imi place :)
ȘtergereAdor cus-cusul! O sa incerc si eu salata ta!
RăspundețiȘtergereSa-mi spui cum ti-a placut. Mie mi se pare deosebita.
ȘtergereInteresanta combinatie .. cel putin pentru mine :)
RăspundețiȘtergereNice recipe...Thanks for sharing!
RăspundețiȘtergereYum, arata apetisant. Faina prezentarea pe farfuria cu papadie. :)
RăspundețiȘtergereO reteta foarte gustoasa, usor de preparat, perfecta pentru zilele calduroase de vara.
RăspundețiȘtergeremultumesc :)
Ștergere