Pagini

25 mar. 2012

Crema de branza dulce cu masline (Cream of cottage cheese and olives)






Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu pot pleca de acasa fara sa manac ceva la micul dejun. La fel si cei din familia mea. De aceea trebuie sa gasesc mereu lucruri noi sa le dau, pentru ca (recunosc) ne plictisim repede :)
Branza mi se pare foarte versatila, pentru ca o poti amesteca cu tot felul de ingrediente. Pentru azi, am facut ceva extrem de simplu si care ne-a placut tare mult: o crema de branza dulce, sarata cu masline si condimentata cu putina ceapa verde.


Ingrediente:
  • 200 g branza de vaci (proaspata)
  • 10 masline kalamata, fara samburi
  • 10 g unt moale
  • 1 fir de ceapa verde
Mod de preparare:
  • Se pun toate ingredientele intr-un robot de bucatarie/blender si se amesteca bine, pana ce rezulta o pasta.
  • Crema de branza se pastreaza la rece, acoperita cu folie de plastic.

15 comentarii:

  1. O idee binevenita pentru micul dejun,imi place!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place branzica ta ,este usoara si foarte gustoasa:)!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Maria. E foarte usoara, asa e. Acum ca a venit primavara, nici nu mai pot manca greu :)

      Ștergere
  3. Multumesc ca mi-ai adus aminte de reteta. Am facut-o si eu acum un an si ceva. Mi s-a parut super buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. O bunatate trebuie sa fie! Trebuie probat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce apetisant arata!
    Un mic dejun ideal!

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. miha.ela bine ai venit la mine pe blog. te invit s-o incerci, se face tare usor si e foarte buna.
      Te mai astept

      Ștergere
  7. O idee foarte buna, bravo! Noapte buna, pupici!

    RăspundețiȘtergere

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.