Alti biscuiti pentru Craciun. De data asta fara ou. Arata ca niste bulgarasi de zapada, de unde si numele. Sunt fragezi si se topesc in gura.
- 225 g unt, moale
- 80 g + 50 g zahar pudra
- 1 lingurita vanilie
- 300 g faina 000
- un praf de sare
- 100 g alune de padure, prajite uscat, tocate mare
- fructe confiate
- Amesteca untul cu 80 g zahar si vanilie pana ce devin o crema omogena si pufoasa
- Adauga sarea si 250 g faina si amesteca. Daca se formeaza o pasta care nu se lipeste de maini, nu mai trebuie adaugat si restul de faina. Da e prea moale coca, adauga cate o lingura de faina (din cele 50 g ramase) pana ce devine nelipicioasa.
- Aduga alunele si amesteca-le bine
- Pune in frigider 1-2 ore
- Incalzeste cuptorul la 190 C (tare)
- Din coca fa bilute in mijlocul carora pune bucati de fructe confiate.
- Coace 8- 10 minute. Ai grija sa ramana albe
- Raceste-le putin, apoi da-le prin zaharul ramas.
what perfect little cookies!!! I wish I had a plateful to go with my doffee right now!
RăspundețiȘtergerecheers
Dennis
I love snowball cookies and yours look perfect. Thanks for sharing your recipe.
RăspundețiȘtergere