Pagini

9 apr. 2010

Ursulet cu miere








·         3 oua
·         60 g zahar
·         180 g faina
·         150 g unt topit si racit
·         2 linguri miere
·         100 g ciocolata
·         1 lingurita praf de copt


 Incalzeste cuptorul la 180C. Bate ouale cu zaharul. Adauga faina cernuta si praful de copt, apoi untul. Imparte in 2 parti egale. In una pune ciocolata, iar in a2a mierea. 
In tava sub forma de ursulet toarna compozitia cu ciocolata si deasupra compozitia cu miere. Coace pana ce prajitura trece testul cu scobitoarea.
 Orneaza dupa preferinta.






2 comentarii:

  1. Ce dragut este ursuletul! Si cred ca e si tare gustos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, bine ai venit pe la mine. Iti multumesc pentru aprecieri. Chiar a fost foarte gustos.Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.