Pasca a la mama.
- 1 kg branza de vaci grasa
- 500 g mascarpone (sau smantana foarte grasa)
- 500 g zahar pudra
- 8 oua, separate
- 4 linguri gris
- 100 g stafide
- arome: vanilie, coaja lamaie
Incalzeste cuptorul la 180C
Bate albusurile spuma. Amesteca (poti folosi mixerul) celelalte ingrediente. Cu o paleta incorporeaza usor albusurile. Coace la cuptor 35 minute (sau pana ce se intareste compozitia).
Mmmmmnnnniiiiaaaamyyyyiiii
RăspundețiȘtergereSalvat!
GDC, chiar asa am zis si eu
RăspundețiȘtergeremaine vreau sa fac pasca in sfarsit:) te rog mult sa imi spui ce diametru are tava ta.multumesc anticipat.o seara placuta,paste fericit!!!
RăspundețiȘtergereAnonim, tava cu diametru de 26 cm. Succes. :)
RăspundețiȘtergeremultumesc mult:) iti doresc un Paste fericit plin de bucurii si caldura in suflet!!!
RăspundețiȘtergereSalvat si eu! :))
RăspundețiȘtergereTe pup!
Mmmmm delicioasa!!!
RăspundețiȘtergereMersi pentru reteta am facut-o aseara cu mai putin zahar si a iesit buna, buna rau:)))noroc ca era noapte altfel o mancam pe toata,am sa dau link spre tine cand o postez!
RăspundețiȘtergerePaste fericit!!!
Super! Sa o mananci sanatoasa :) Si tie Paste fericit.
ȘtergereFelicitari, cu aceasta reteta, ai adus bucurie in multe familii.
RăspundețiȘtergereIar comentariul tau ma face tare fericita! Multumesc.
ȘtergereSarbatori pascale luminate si binecuvantate sa ai, draga Brindusa! Hugs&kiss
RăspundețiȘtergereMINUNATA! Paste Fericit Brandusa!
RăspundețiȘtergereBrandusa, am postat pe blog pasca facuta dupa reteta ta ,te astept in vizita, super buna, multumesc pentru reteta!!!
RăspundețiȘtergereAm vazut-o. Super ti-a iesit!
Ștergere