Pagini

8 apr. 2010

Pasca fara coca



































Pasca a la mama.
  • 1 kg branza de vaci grasa
  • 500 g mascarpone (sau smantana foarte grasa)
  • 500 g zahar pudra
  • 8 oua, separate
  • 4 linguri gris
  • 100 g stafide
  • arome: vanilie, coaja lamaie

Incalzeste cuptorul la 180C
Bate albusurile spuma. Amesteca (poti folosi mixerul) celelalte ingrediente. Cu o paleta incorporeaza usor albusurile. Coace la cuptor 35 minute (sau pana ce se intareste compozitia).


15 comentarii:

  1. maine vreau sa fac pasca in sfarsit:) te rog mult sa imi spui ce diametru are tava ta.multumesc anticipat.o seara placuta,paste fericit!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, tava cu diametru de 26 cm. Succes. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult:) iti doresc un Paste fericit plin de bucurii si caldura in suflet!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salvat si eu! :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi pentru reteta am facut-o aseara cu mai putin zahar si a iesit buna, buna rau:)))noroc ca era noapte altfel o mancam pe toata,am sa dau link spre tine cand o postez!
    Paste fericit!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, cu aceasta reteta, ai adus bucurie in multe familii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatori pascale luminate si binecuvantate sa ai, draga Brindusa! Hugs&kiss

    RăspundețiȘtergere
  8. MINUNATA! Paste Fericit Brandusa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Brandusa, am postat pe blog pasca facuta dupa reteta ta ,te astept in vizita, super buna, multumesc pentru reteta!!!

    RăspundețiȘtergere

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.