- 4 cartofi mari
- 2 lingurite chimion, seminte
- 1/4 lingurita schinduf, seminte
- 2 lingurite mustar negru, seminte
- 2 linguri susan, seminte
- 1/4 lingurita curcuma
- sare, dupa gust
- piper negru, dupa gust
- 6 linguri ulei
- 1/2 lamaie, zeama
Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca, curata-i de coaja si taie-i cubulete.
Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pune condimentele in urmatoarea ordine (prajeste putin pe fiecare): chimion, schinduf, mustar, susan, curcuma. Adauga cartofii, pune putina sare si piper si prajeste-i putin. Intoarce-i pe cealalta parte, pune restul de sare, piper si zeama de lamaie si prajeste-i 5 minute.
Serveste-i calzi fie simpli, fie ca garnitura la friptura. Pofta buna.
Reteta este adaptata dupa condimenteweb.ro
Reteta este adaptata dupa condimenteweb.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.