Pagini

21 ian. 2010

Supa - crema de mazare uscata (Creamy dry pea soup)






  • 300 g mazare uscata
  • 4 l de apa 
  • 1 morcov mic ras fin
  • 1 ceapa taiata fin (sau 3 cepe verzi)
  • 4 catei de usturoi taiati fin
  • 5 linguri de ulei
  • sare, piper dupa gust

Spala bine mazarea si pune-o la fiert  in apa, pana cand e fiarta bine. Daca a scazut prea mult, completeaza cu apa.
In acest timp caleste legumele in ulei.
Mixeaza mazarea intr-un blender, pune-o cu zeama cu tot intr-o oala curata, adauga uleiul cu legume, sare si piper si fierbe inca 5 minute.
Serveste cu paine prajita si patrunjel tocat marunt. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.