Ingrediente:
- 5 albusuri
- 200 g zahar
Incalzeste cuptorul la 120 grade.
Unge cu unt o forma rotunda extensibila de 25 x 8 cm,
pune hartie de pergament pe fund si unge din nou.
Combina albusurile cu zaharul si pune la baia de aburi
sa se incalzeasca putin amestecand continuu. Ia de pe aburi si bate bine cu mixerul electric, cam 15 min la viteza
medie, pana se intareste.
Cu o punga de ornat pune meringue-ul sub forma de
spirala, incepand din centru, pana ce ocupa toata baza formei.
Coace 2 ore la 120 grade.
bezelele sunt durerea mea, nu-mi ies. Nu am incercat sa fac blat niciodata, dar am incercat sa fac bezele...dezastru de fiecare data. Mie nu-mi plac dar as face pt membrii familiei.
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult blogul tau, il ador. Am listat deja cateva retete, poate reusesc sa le fac azi-maine, ca vine ziua mea .