O mancare rapida, daca ai toate ingredientele prin camara.
- 500 g carne vita, taiata fasii subtiri
- 2 linguri vin alb sec
- 1 borcan fasole verde lunga
- 2 catei de usturoi, rasi fin
- 2 linguri ulei
- 1 plic Canton Black Bean Sauce*
Indicatii:
* eu l-am luat de la Mega Image
Pune mai intai carnea la marinat in vin + Canton Black Bean Sauce pentru o ora.
Incalzeste uleiul intr-un wok (sau intr-o tigaie mare) si pune carnea scursa bine de marinata (marinata pastreaz-o) si usturoiul.
Adauga putina apa , acopera tigaia cu un capac si lasa la fiert la foc mic pana ce carnea e gata. Daca ai taiat carnea destul de subtire, asta nu trebuie sa dureze mai mult de 15 minute.
Cand carnea e gata, pune fasolea si amesteca , la foc mare cam 3-4 minute. Fasolea nu trebuie sa se inmoaie.
Adauga marinata si mai amesteca putin.
Serveste cu taietei de orez ca mine, sau cu taietei de grau.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.