Aseara gurmanzii mei au avut chef de pizza. Si am facut una cu ce aveam prin casa, adica:
- felii de salam uscat
- felii de sunca
- pasta de tomate
- ciupercute din conserva
- ramasite de branza, cascaval, feta
- niste masline
- verdeturi uscate de prin borcanelele mele (oregano, menta, cimbru, rozmarin)
- ulei de masline
- 400 g faina
- 25 g drojdie
- 1 lingurita sare
- 2 linguri ulei masline
- 1 pahar apa calduta (sau cat cuprinde faina)
Dupa o ora scoate coca din castron si intinde-o putin cu facaletul. Ia o tava de aragaz si unge-o cu ulei. Se intinde coca in tava, ridicand putin marginile.
Incalzeste cuptorul la temperatura mare (250 grade Celsius)
Cu degetele fa mici adancituri in coca. Stropeste cu ulei si presara verdeturile. Pune frumos feliile de salam si sunca. Presara ciupercile si maslinele. Ai grija sa nu pui nici un ingredient pe margini. Baga la cuptor pentru 15 minute.
Scoate din cuptor si presara branzeturile. Mai lasa maxim 10 minute si serveste-o calda.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.