tag:blogger.com,1999:blog-1368688886910104090.post4287887880988035027..comments2023-05-31T15:52:51.655+03:00Comments on Cooking with my soul: Condimentul chinezesc - Cinci condimente (Five spice)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/14341248285987122066noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1368688886910104090.post-86883113170535486362010-02-25T16:58:43.390+02:002010-02-25T16:58:43.390+02:00Anonim, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si...Anonim, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru vizita pe care mi-ai facut-o. Mi-ar fi placut sa stiu cum te cheama, ca sa- ti pot spune pe nume. Te mai astept pe aici cu drag.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14341248285987122066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1368688886910104090.post-57932827312293263452010-02-24T22:02:50.394+02:002010-02-24T22:02:50.394+02:00Brandusa,sunt impresionata de ceea ce scrii si sun...Brandusa,sunt impresionata de ceea ce scrii si sunt fericita ca te-am descoperit in aceasta seara. Maine imi voi face un cont si sper sa aflu mai multe.<br />Ai fost inspirata ,adevarat fara suflet nimic nu e...Anonymousnoreply@blogger.com