Pentru voi, dragele mele care-mi sunteti alaturi, care ma suportati, care ma faceti sa ma simt iubita si apreciata, care ma laudati chiar daca nu merit, care ma sprijiniti in tot ceea ce fac. Pentru cele care ma stiu de cand m-am nascut, dar si pentru cele intrate de curand in viata mea, pentru cele cu care ma vad aproape zi de zi, dar si pentru cele pe care le cunosc doar online, pentru toate doamnele din viata mea, LA MULTI ANI! Cadoul meu pentru voi, dragilor, sunt aceste cupcakes, in care veti gasi o surpriza crocanta si aromata ;)
Cupcakes rosii cu inima de Raffaello
Ingrediente pentru 15 cupcakes
- 250 g faina
- 120 g unt
- 2 oua
- 200 g lapte batut
- 1/2 lingurita cacao
- 1 lingurita praf de copt
- 200 g zahar
- 1/2 de pastaie Tonka, rasa mic
- colorant rosu
- 15 bomboane Raffaello
- 100 g ciocolata alba
- fulgi de cocos pentru ornat
Mod de pregatire:
- bomboanele Raffaello se pun in congelator cu o zi inainte
- incalzeste cuptorul la 180 C (cu ventilator)
- Pune hartiile in tavile de cupcakes
- amesteca faina cu praful de copt si razatura de tonka
- Amesteca laptele batut cu colorantul rosu si cacaoa, pana se omogenizeaza bine.
- Mixeaza untul, adauga zaharul, apoi pe rand ouale. Mixeaza dupa fiecare adaugare. Mixeaza pe rand: 1/3 din faina, 1/2 lapte batut, 1/3 faina, restul de laptr batut, restul de faina.
- Umple hartiile de cupcakes jumatate cu coca, apoi pune o bomboana si umple hartiile cu coca. Coace 20 de minute la 180 C.
- Scoate prajiturile din tava si lasa-le la racit.
- Incalzeste ciocolata alba la baia de abur. Unge fiecare cupcake cu ciocolata si presar-o cu fulgi de cocos.
Aceste cupcakes participa la "Dulce Romanie", care luna aceasta celebreaza (printre altele) Ziua femeii. Multumesc, Paula :) Nu uitati sa-i vizitati blogul "Enjoy dessert"
Sunt grozave!! La multi ani Brandusa!!
RăspundețiȘtergereCat de frumoase sunt! Sunt convinsa ca si gustul este pe masura!
RăspundețiȘtergereCat de rosii sunt !!! Imi place la nebunie idea cu inima Raffaello :)
RăspundețiȘtergereTare as manca si eu una!
Ce colorant folosesti? Eu mi-am luat un set de 4 de la Pastaidevanilie, dar rosul nu este rosu... sange. E burgundy. Ma gandeam sa dau o noua comanda si mi-ar fi de mare ajutor sa stiu daca l-ai luat de la ei sau nu...
RăspundețiȘtergereasta e http://www.pastaidevanilie.ro/coloranti-alimentari/174-colorant-alimentar-rosu.html
ȘtergereBanuiam eu, o sa-l command pentru tortul de ziua mea. Il vreau rosu rosu rosu, asa de rosu incat o sa tipe cand o sa il tai :)
ȘtergereNorocul meu : nu mai e pe stoc :( uffffff
ȘtergereAm comandat pana la urma, fix la tanc pentru ziua mea! Am facut un trort red velvet de un rosu superb! Multumesc pentru pont Brandusa :)
ȘtergereCu placere. Si alta data :) Si la multi ani!
ȘtergereSimpatice cupcakes-urile ! La multi ani !
RăspundețiȘtergereArata minunat! La multi ani!
RăspundețiȘtergereVai, cum arata... Mor de pofta!!!
RăspundețiȘtergereLa Multi Ani, scumpa doamna!!! O primavara minunata iti doresc!
Pupici
La multi ani si tie!Multumim!
RăspundețiȘtergerela multi ani frumosi!
RăspundețiȘtergereCat sunt de frumoase!
RăspundețiȘtergereO primavara minunata si tie! La multi ani!
La multi ani!
RăspundețiȘtergereVa multumesc pentru urari, dragele mele :)
RăspundețiȘtergereImi plac fotografiile cum sunt facute esti si fotografa ?
RăspundețiȘtergereArata super delicios :) Bomboanele Raffaello si cupcakes sunt dulciurile mele preferate :D
RăspundețiȘtergere