Scroll down for English recipe
Si de acum, Mosul poate sa vina! Noi avem cu ce sa-l intampinam.
Ingrediente:
- 200 g unt rece, taiat cubulete
- 400 g faina
- 100 g migdale fara coaja, facute faina
- 1 ou
- 150 g zahar pudra
- 1 lingurita esenta de vanilie homemade
- 1 lingurita nucsoara macinata
Mod de preparare:
- Intr-un castron mare pune untul, faina, faina de migdale si zaharul pudra. Amesteca-le frecandu-le intre maini, pana devin ca un nisip. Adauga oul si amesteca usor pana ce se formeaza coca. Daca nu se leaga ingredientele, adauga o lingura cu lapte. Daca coca e prea moale adauga putina faina. Oricum, coca asta nu trebuie framantata sau amestecata prea mult, pentru ca biscuitii nu ar mai fi fragezi.Inveleste coca in folie de plastic si pune-o in frigider pentru o ora.
- Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in tava de aragaz. Intinde jumatate de coca in foaie subtire, cealalta jumatate las-o in frigider pana o folosesti. Cu ajutorul formelor taie biscuiti si pune-i in tava unul langa celalalt. Cand ai terminat, pune tava la copt pentru 10 minute. Continua pana ce ai terminat coca. Raceste biscuitii complet inainte de a-i orna/
- Se orneaza cu glazura regala: 2 albusuri, 2 linguri zeama de lamaie, 350- 400 g zahar pudra (in functie de consistenta dorita), putin colorant alimentar
Foarte frumosi!! Foarte colorati! Numai bunatati pentru mosulica!
RăspundețiȘtergerePs. tocmai am trimis mail, sper ca a ajuns!!
pupicei si o seara placuta!
Ce frumusei sunt si...mmm, tare buni!Pupici!
RăspundețiȘtergerearata bestial ♥
RăspundețiȘtergerete pup
Deci... as vrea sa fiu Mos Craciun! Peste tot numai minunatii vad! Arata delicios! Pupici
RăspundețiȘtergereMinunati sunt! Si buni cu siguranta! Pup
RăspundețiȘtergereCe de culori ! Eu vreau o ghetuta! Mai ai?
RăspundețiȘtergere