Acestea sunt aromele preferate ale cumnatei mele. Si cum de Craciun mergem la ea, m-am gandit ca ar fi un cadou bun. Nu?
Ingrediente (pentru 3 tavi mari de aragaz):
- 200 g unt moale
- 150 g zahar tos alb
- 100 g zahar brun
- 3 oua
- sucul de la 1/2 portocala
- coaja rasa de la 2 portocale
- 3 linguri cacao neagra
- 1 lingurita praf de copt
- 400 g faina
- 100 g ciocolata neagra, taiata cuburi de 2-3 cm
Cum se fac:
- Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)
- Pe o tava pune foaie de copt
- Amesteca faina, cacaoa si praful de copt
- Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza (2-3minute)
- Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.
- Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.
- Pune amestecul de faina. Amesteca.
- Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.
- Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.
10. Coace 15 minute la 180 C.
11. Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.
Mersi Medi.
RăspundețiȘtergereI love these flavors together these cookies sound marvelous!
RăspundețiȘtergereSunt in cuptor! Daca ies buni, va aduc luni. Va pup!
RăspundețiȘtergeremmmmm abia stept ziua de luni :)
RăspundețiȘtergere