Ingrediente pentru 4 persoane
- 600 g fleica de vitel, taiata cubulete
- 1 lingura de faina
- 4 cepe, taiate nu foarte mic
- 4 catei de usturoi, taiati mic
- 400 g ciuperci (eu am avut congelate)
- 15 g unt
- un pahar vin rosu
- 3 linguri pasta de tomate
- 1 pahar supa de pui (sau apa)
- 1 fir de rozmarin (sau 1/2 lingurita rozmarin)
- sare, piper dupa gust
- 1 pachet de macaroane fierte in apa cu sare
Cum se face:
- Presara carnea cu faina (carnea sa fie uscata, fara zeama). Amesteca putin
- In cratita topeste untul. Da focul mai mare. Pune carnea. Cand s-a aurit pe o parte intoarce-o sa se faca si pe celelalte parti.
- Scoate carnea si adauga ceapa si usturoiul. Caleste pana ce se inmoaie ceapa.
- Adauga carnea (cu toate sucurile pe care le lasa), vinul, supa de pui, pasta de tomate si rozmarinul. Amesteca si lasa sa fiarba la foc mic. Se fierbe asa, acoperit, 3-4 ore.
- Dupa acest timp, carnea este fiarta si moale. Se adauga ciupercile si se mai lasa 10- 15 minute.
- Potriveste de sare si piper.
- Se serveste alaturi de macaroane.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.